More

  VM-tipset – dag 5

  Ingen spill i dag, og det var kanskje like greit med tanke på en søvndyssende formiddagskamp, Tysklands sjokktap, Spanias lekestue og Belgias griseflaks. Fire nye kamper venter i morgen og jeg kommer til å sette spill i to av kampene.

  Sveits – Kamerun

  Gruppe G skal normalt handle om hvem som tar 2. plassen bak Brasil og begge disse nasjonene har et berettiget håp om å kunne klare det. Sveits nådde kvartfinalen i EM i fjor og har gått videre fra sine to siste VM-gruppespill. Den klare styrken er defensivt med Granit Xhaka som midtbaneblokk (pun intended) og Manuel Akanji og Fabian Schär i midtforsvaret. Bakerst er Yann Sommer meldt klar, men han har vært ute i lang tid med ankelskade. Kamerun endte sist i gruppen sin både i 2010 og i 2014 og var ikke engang kvalifisert i 2018. Denne utgaven av landslaget virker imidlertid bedre og det ble 3. plass i Afrika-mesterskapet i fjor. Ingen problemer i troppen. Jeg vurderer denne kampen til 52-28-20 og oddsmessig er det dermed 5,45 på kamerunsk seier som fortjener to units.

  Vm-Tipset - Dag 5 Skjermbilde 2022 11 23 224023
  Vm-Tipset - Dag 5 3

  Brasil – Serbia

  Det har vært nok av overraskelser i denne VM-starten, men i kveldskampen i morgen satser jeg på at favoritten innfrir. Brasil er manges favoritt til å vinne hele mesterskapet, men har faktisk ikke vært i en VM-finale siden 2002. Troppen er naturligvis stappfull av talent og denne brasilianske årgangen er da også tettere defensivt enn vi har vært vant med tidligere. Manchester Uniteds Antony sliter med en skade og Raphinha spiller dermed trolig fra start. Hos Serbia forventes det nå at Aleksandar Mitrovic ikke blir klar. I så fall er det Luka Jovic som blir partner med Dusan Vlahovic på topp. I de to siste mesterskapene har serberne blitt slått ut allerede i gruppespillet. Jeg har satt 67-21-12 på denne kampen og finner dermed en liten verdi i 1,50 i odds.

  Vm-Tipset - Dag 5 Skjermbilde 2022 11 23 224036
  Vm-Tipset - Dag 5 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen