More

  VM-tipset – dag 3

  Etter å ha åpnet VM med spill på Ecuador til 2,25 i odds ble det bom på gårsdagens forsøk på USA-seier. Det så lyst ut til pause da amerikanerne hadde vært klart best og ledet 1-0, men i 2. omgangen slo Wales tilbake og utlignet fortjent på et sent straffespark. Det er dermed bare å ta ny sats i dag og Argentinas sjokktap mot Saudi-Arabia viser jo at det meste kan skje i dette spesielle mesterskapet!

  Det er 17.00-kampen mellom Mexico og Polen jeg har valgt meg ut i dag og begge de nasjonene smiler nok ekstra godt med tanke på Argentina-tapet. Nå er jo mulighetene for gruppeseier blitt langt større for dem begge. Mexico endte på 2. plass i CONCACAF-kvalifiseringen, målforskjellen bak Canada. Dette er 8. VM på rad mexicanerne er med i og det 17. totalt. Polen med 2. plass bak England i kvalifiseringen, men slo Sverige i playoff. I siste forsøk i 2018 røk polakkene ut allerede i gruppespillet.

  Ingen mannskapsproblemer hos noen av lagene, men Raul Jimenez hos Mexico har som kjent spilt lite for Wolverhampton med sine store skadeproblemer og starter naturlig nok på benken i ettermiddag.

  Jeg har vurdert denne kampen til 39-31-30 fordel Mexico og det er dermed mexicansk seier det finnes en liten verdi i med tanke på oddsene. 2 units forsøkes!

  Vm-Tipset - Dag 3 Skjermbilde 2022 11 22 153634
  Vm-Tipset - Dag 3 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen