More

  VM-tipset – dag 12

  Det var helt rett å gå mot Frankrike i går, men dessverre lite å juble for på julegavekontoen da det endte med tap istedet for U-en jeg forsøkte meg på. I kveldens to 20.00-kamper går jeg for en favorittpreget variant.

  Japan – Spania

  Japan med sjokkseier mot Tyskland, men det ble så nesten like stort sjokk da man tapte mot Costa Rica. Seier her garanterer sluttspillplass, med U er man avhengig av resultatet i den andre kampen. Hiroki Sakai er usikker med skade. Spania med storseier mot Costa Rica og 1-1 mot Tyskland og trenger dermed ett poeng i kveld. Alvaro Morata med mål i begge kampene og belønnes trolig med startplass. Spania skal vinne denne kampen og jeg velger meg den asiatiske handikapvarianten der ettmålsseier gir innsatsen tilbake.

  Costa Rica – Tyskland

  Costa Rica med en grusom forestilling mot Spania, men slo tilbake mot Japan sist og dermed lever fortsatt håpet om avansement. Francisco Calvo er suspendert etter å ha fått gult kort i begge de første kampene. Tyskland med livsviktig poeng mot Spania sist etter åpningssjokket mot Japan, men er fortsatt avhengig av å vinne denne kampen. Borteoddsen frister ikke, men jeg satser på at tyskerne går ut i hundre og spiller at de leder til pause på den asiatiske handikapvarianten der ettmålsledelse gir innsatsen tilbake.

  Vm-Tipset - Dag 12 Skjermbilde 2022 12 01 173416 1
  Vm-Tipset - Dag 12 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen