More

  VM-tipset – 2. sluttspilldag

  Jeg fant ingenting stort å spille på i de to første 1/8-finalene som gikk akkurat som forventet med seirer til Nederland og Argentina. I morgen venter to nye 1/8-finaler og det er igjen to klare favoritter som skal i aksjon.

  Frankrike – Polen

  Frankrike med tap for Tunisia i siste gruppespillkamp, men gikk likevel til topps i gruppen. I den kampen hadde landslagssjef Didier Deschamps gjort ni endringer i startoppstillingen. Nå er den regjerende mesteren naturligvis tilbake til toppet mannskap og ser vi på historikken må vi tilbake til VM i 1934 for å finne sist Frankrike tapte en 1/8-finale. Polen avsluttet også gruppespillet med tap, men sikret 2. plassen på bedre målforskjell enn Mexico. Dette er første gang siden 1986 at polakkene spiller en 1/8-finale i et VM-sluttspill. Ingen skader i troppen, men vi har liten tro på en polsk overraskelse her.

  For å få opp oddsen litt spiller vi Frankrike med asiatisk handikap. Det betyr at vi får full gevinst hvis franskmennene vinner med minst to måls margin og innsatsen tilbake hvis det blir ettmålsseier.

  Vm-Tipset - 2. Sluttspilldag Skjermbilde 2022 12 04 030234 1
  Vm-Tipset - 2. Sluttspilldag 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen