More

  VM i dag – dag 10

  Det så lenge lyst ut for U-en mellom Brasil og Sveits i går, men scoring i 83. minutt forhindret ny storgevinst. I dag skal gruppe A avgjøres og jeg forsøker meg med to spill:

  Ecuador – Senegal

  Helt avgjørende kamp i gruppe A. Ecuador trenger ett poeng i denne kampen for å sikre sluttspillplassen, Senegal må trolig vinne. Eneste er hvis det kommer rapporter om at Qatar slår Nederland klart, da vil ett poeng også kunne holde for afrikanerne. Det har vært mange målfattige kamper i dette mesterskapet og det er lite som tilsier at denne vil bli særlig annerledes. Enner Valencia, som har scoret alle Ecuadors tre mål i mesterskapet, sliter fortsatt med en liten skade, men ventes klar. Jhegson Méndez er imidlertid suspendert. For Senegal er Sadio Mane som kjent ute i hele mesterskapet mens Cheikhou Kouyaté er usikker. 38-32-30 er min vurdering her og U-en til 3,20 i odds blir dermed spillet.

  Vm I Dag - Dag 10 Skjermbilde 2022 11 29 141946 1
  Vm I Dag - Dag 10 3

  Nederland – Qatar

  Nederland med fire poeng på to kamper og sikrer sluttspillplassen med ett poeng i denne kampen. Trolig vil man imidlertid gå for seier da å vinne gruppen med all sannsynlighet betyr at man slipper England i den første sluttspillrunden. Matthijs De Ligt var ikke med mot Ecuador, men forventes å starte i dag. Memphis Depay og Marten de Roon tar trolig begge plass på benken etter sine skadeproblemer. Qatar har vært en stor skuffelse og er allerede slått ut etter to tap. Trolig kommer det tredje tapet her, men vi forventer at vertsnasjonen i alle fall vil forsøke å avslutte med stil. 78-15-7 er min vurdering i denne kampen og en liten innsats settes dermed på et Qatar-sjokk til hele 16,00 i odds.

  Vm I Dag - Dag 10 Skjermbilde 2022 11 29 142000 1
  Vm I Dag - Dag 10 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen