More

  VM-håpet lever for Australia

  Tok en viktig seier mot Tunisia.

  Tunisia vant kanskje tribunekampen i VMs formiddagskamp lørdag, men der hvor det virkelig gjelder, nede på gressteppet, var det Australia som trakk det lengste strået. Avgjørelsen falt midtveis i førsteomgang da Mitchell Duke på vakkert vis flikket et innlegg inn i lengste hjørnet. I en ikke altfor hendelsesrik førsteomgang, var det ikke særlig ufortjent at det var australierne som gikk til pause med ledelse.

  Tunisia imponerte mot Danmark, men var langt tammere her. Det innså de også selv da de entret banen etter hvilen, for afrikanerne hevet seg betraktelig utover i andreomgangen, men klarte ikke å skape de store sjansene på et solid Australia-forsvar. Stjernespilleren Wahbi Khazri kom innpå etter hvert, i håp om å utgjøre en forskjell for tunisierne, men Australia stod imot, og fikk sågar en gyllen mulighet til å punktere oppgjøret på overtid.

  Det endte imidlertid 1-0, og dermed lever VM-håpet videre for Australia. Med tre poeng mot Tunisia, kan det holde i den avgjørende gruppespillkampen mot Danmark, avhengig av hvordan danskene gjør det mot Frankrike i kveld. Tunisias drøm om avansement til åttedelsfinalen er langt på vei over, og må i alle fall slå Frankrike i siste match.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen