More

    Vinnerodds norsk fotball 2024

    Syns du det er lenge til sesongstart? Allerede nå kan du plassere vinnerspill for sesongen 2024.

    2024
    Bodø/Glimt Vant Serien I Suveren Stil.

    En dramatisk sesong i norsk fotball er nylig lagt bak oss. Bodø/Glimt ble suverene seriemestere i Eliteserien, mens storklubben Vålerenga gjorde som Brann i 2021, rykket ned i OBOS-ligaen.

    I 1. divisjon var det duket for et sensasjonelt og historisk opprykk for KFUM Oslo, som dermed sørger for at hovedstaden er representert med i alle fall ett Eliteserie-lag i 2024. Og det ble flere heisturer for Oslo-lagene. Skeid rykket ned fra OBOS-ligaen med dunder og brak, mens Lyn er endelig tilbake i det nest beste selskapet.

    Bodø/Glimt storfavoritter

    Det ble opprykksjubel på første forsøk i Mikkjal Thomassens debutsesong i Fredrikstad, som har brakt fotballfeberen tilbake til plankebyen. Og mellom første og siste serierunde, fra april til desember, var den norske fotballsesongen teppebelagt med dramatikk og underholdning. Det borger for et vel så fantastisk 2024, og Eliteserien tar avspark 1. april, om ganske nøyaktig tre og en halv måned.

    Vinnerodds 2024
    Vinnerodds Norsk Fotball 2024 4

    Det synes kanskje lenge å vente til, men allerede nå er Norsk Tipping ute med vinnerodds for sesongen 2024. I Eliteserien er Bodø/Glimt gjort tidlige favoritter til å forsvare seriegullet, og blitt gitt 2,15 i odds på å vinne tittelen for fjerde gang på fem år. I motsatt ende av tabellen, er KFUM Oslo som forventet den store oddsfavoritten, og er satt til kun 1,65 på at det foreløpig blir med denne ene sesongen i Eliteserien.

    Vålerenga spås rask retur

    I OBOS-ligaen er Vålerenga enorme favoritter til å ta turen rett opp igjen etter et annus horribilis av det sjeldne i 2023, mens det forventes at Lyn vil klare seg kan hende noe overraskende greit i comeback-sesongen i 1. divisjon. Vi bemerker også at vinneroddsen på Start er kunstig lav – for det sørlendingene holder på med av klubbdrift om dagen, er det desidert svakeste vi har sett i norsk fotball på ganske lang tid.

    Vinnerodds 2024
    Vinnerodds Norsk Fotball 2024 5

    Sesongstarten i 2024 er altså et godt stykke unna, men vi vil som vanlig komme med fullstappet seriestart-spesial når avspark nærmer seg, og vi vil også dekke hver bidige serierunde i Eliteserien og OBOS-ligaen, med eksklusive oddstips, nyheter og intervjuer. Mens vi venter, fortsetter vi å dekke alt som rører seg i den europeiske toppfotballen, og hver fredag gir vi deg et fyldig magasin som gir deg alt du trenger for å lose deg igjennom helgens odds- og tippekuponger. Usikker på om et abonnement er noe for deg? Da kan du prøve oss i fire uker for en ussel femmer – årets beste juleTips er herved servert!

    Relaterte artikler

    Del artikkel

    spot_img

    Siste nytt

    Nyhetsbrev

    Få siste nytt rett i mailen