More

  Vinn 60 000,- med LeoVegas!

  Kvinnenes EM er bare noen dager unna, og vi venter i spenning på å se hva Ada Hegerberg, Caroline Graham Hansen og resten av de norske landslagsjentene kan få til i England.
  Interessen rundt kvinnefotball er større enn noen gang tidligere, og LeoVegas byr på en storslagen kampanje i forbindelse med mesterskapet, og moroa er attpåtil gratis. LeoTipset går ut på å tippe korrekt utfall av kampene i mesterskapet, og konkurransen er delt opp i totalt fem turneringer:
  1. turnering: 1. runde i gruppespillet2. turnering: 2. runde i gruppespillet3. turnering: 3. runde i gruppespillet4. turnering: Utslagsrundene5. turnering: Sammenlagtvinneren av de fire foregående turneringen stikker av med hovedpremien, pålydende 20 000,-.
  I tillegg deles det ut 10 000,- til vinneren i hver av de fire første turneringene, så med maks flaks kan man vinne totalt 60 000,-! Det deles også ut flittig med premier til øvrige deltakere:
  1. til 4. turnering: alle spillere med fire poeng får en gevinstboost på vunne spill hos spillselskapet, mens alle med fem eller flere poeng får et gratisspill til en verdi av 100,-
  Vinneren av sammenlagtturneringen vinner som sagt 20 000,-. Øvrige premier:
  Spillere med 11-12 poeng: 50,- gratisspillSpillere med 13-15 poeng: 100,- gratisspillSpillere med 16+ poeng: 250,- gratisspill
  Avspark i EM er allerede onsdag kl. 21:00 når vertsnasjon England tar imot Østerrike, så her er det ingen grunn til å nøle. Klikk deg frem til kampanjen på LeoVegas sine hjemmesider, og bli med på moroa, helt gratis!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen