More

  Villarreal – Juventus

  Villarreal – Juventus
  Tirsdag kl. 21:00
  La Cerámica
  TV: TV 2 Sport Premium
  Mye står på spill når nye uke byr på åttdelsfinaler fra verdens gjeveste klubbturnering Champions League. Forrige uke stod Salzburg for den største overraskelsen da de holdt Bayern München til 1-1 på hjemmebane, og denne uken er det en reell mulighet for at vi får en ny skrell, denne gangen fra Spania.
  Juventus er relativt klare favoritter, i alle fall fra et oddsperspektiv, på å avansere til neste runde på bekostning av Villarreal. Italienerne gis 1,58 av Coolbet for avansement, mens den gule ubåten tilbys til 2,40 ganger innsatsen for kvartfinalebillett.
  Det er imidlertid vel verdt å huske på at Juventus har blitt i overkant godt vant med fiaskoer i Champions League de seneste sesongene. Smått pinlige exiter mot Lyon og Porto huskes litt for godt av fansen i Torino, og de gikk heller ikke knirkefritt videre fra høstens gruppespill, med blant annet 0-4 mot Chelsea på Stamford Bridge.
  Den gamle damen har imidlertid fått opp formen i Serie A, der de er ubeseiret på de siste 12. Likevel har det blitt bare 1-1 i de to siste kampene deres, mot Atalanta og byrival Torino. Maxi Allegri bør neppe føle seg altfor trygg på at han drar hjem fra Villarreal med et vinnende utgangspunkt før returmøtet om tre uker.
  Villarreal er nemlig alt annet enn en kasteball, til tross for en noe beskjeden 6. plass i La Liga. Men gultrøyene har plukket opp 10 poeng av de siste 12 mulige, og det eneste poengtapet i denne perioden var da de holdt ligaleder Real Madrid til 0-0 på hjemmebane. I høstens gruppespill var det kun Manchester United som klarte å slå dem på hjemmebane, og de er ubeseiret de siste tre månedene på La Cerámica. 
  Det er verdt å nevne at Villarreals toppspiss, Gerard Moreno, etter all sannynlighet mister denne med en skade, men den gule ubåten har blitt godt vante med å klare seg uten Moreno denne sesongen. Juventus har imidlertid langt større skadeproblemer å ta hensyn til; Paulo Dybala, Daniele Rugani, Federico Chiesa, Giorgio Chiellini, Federico Bernadeschi og Koni De Winter må alle stå over. 
  Vi har stor tro på Villarreal i dette oppgjøret, såpass stor tro på at H-en også har fått plass i denne ukens Tipsfondet – det samme Tipsfondet som forrige uke kunne melde om et glimrende overskudd på hele 16 262,-. Vi drister oss dermed til å anbefale et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis der du får levert nasjonens beste oddstips, uke inn, uke ut! H-en fås til høyst godkjente 2,63 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen