More

  Viktige Premier League-kamper også i kveld

  Favorittseirer i Premier League tirsdag, da Brighton, Leeds og Villa tok full pott mot henholdsvis Bournemouth, Forest og Leicester. En perfekt kveld for Leeds, og i kveld er det West Ham som gis muligheten til å klatre på tabellen. Hjemmekampen mot et Champions League-jagende Newcastle blir imidlertid alt annet enn enkel.

  I den røde delen av Manchester skal det også spille for lukrativ topp 4-plassering, når United gjestes av Brentford.

  Kveldens to Premier League-dueller:

  West Ham – Newcastle
  London Stadium
  Onsdag 21.00

  West Ham var før helgen på nedrykksplass, og bunnoppgjøret mot tabellnabo Southampton var av avgjørende viktighet. Heller ikke søndag maktet The Hammers å imponere, men midtstopper Nayef Aguerds første scoring i West Ham-drakt var nok til å ta tre poeng. Poeng som gjorde at man passerte tre lag på tabellen, og enda tre lag passeres om det skulle bli full pott i kveld. Scoringen mot The Saints var én av bare to avslutninger på mål. 6-3-5 fra første 14 hjemme på London Stadium, og ingen av de siste fem er tapt. Gianluca Scamacca er skadet, men ellers kan David Moyes plukke sin ellever fra en skadefri tropp.

  Newcastle dominerte fra start til slutt i topp 4-duellen hjemme mot Manchester United. David de Gea virket lenge umulig å overliste, men etter utallige forsøk lyktes Joe Willock å stange inn 1-0. Gjestene var aldri i nærheten av å kunne svare, og det var helt fortjent da innbytter Callum Wilson headet inn 2-0 på fremragende frispark fra Kieran Trippier. To siste ligakamper mot West Ham har endt 1-1. Emil Krafth, Miguel Almiron og Ryan Fraser er skadet, mens Joe Willock meldes usikker etter smell mot Manchester United.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 3,50

  U: 3,15

  B: 2,15

  Manchester United – Brentford
  Old Trafford
  Onsdag 21.00

  Endelig hjemme, tenker nok Manchester Uniteds spillere og fans. Etter 0-7-tapet mot Liverpool på Anfield hadde man søndag alvorlige ambisjoner om å revansjere seg mot Newcastle på St. James’ Park, men nei. I stedet ble man fullstendig utspilt, og heldige som bare tapte med to mål. Ble passert av Newcastle på tabellen, før også Tottenham sek seg forbi gjennom å ta ett poeng borte mot Everton. Røk 0-4 i omvendte møte med Brentford, men har bare tapt én gang hjemme denne sesongen. Christian Eriksen, Alejandro Garnacho og Donny van de Beek er skadet. Casemiro er suspendert.

  Brentford ledet tre ganger på besøk hos tabellnabo Brighton i helgen, men måtte til slutt nøye seg med 3-3 og ett poeng. Kun én av siste 18 Premier League-kamper er tapt. Thomas Frank har vunnet 99 kamper som Brentford-boss, og drømmer om jubileum i kveld. Har bare vunnet tre bortekamper, men er ligaens uavgjortspesialist med syv poengdelinger på fremmed gress. Keane Lewis-Potter, Kristoffer Ajer, Frank Onyeka og Vitaly Janelt er ute. Shandon Baptiste returnerer etter suspensjon.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,65

  U: 4,00

  B: 4,70

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen