More

  Viktig Leicester-poeng

  Det var spill mot ett mål i kveldens Premier League-oppgjør mellom Newcastle og West Ham på St. James’ Park. Hjemmelaget hadde ballen over 80 % av tiden, og noterte også et tjuetalls avslutninger. Tre av dem endte opp i stolpene rundt Leicester-keeper Daniel Iversen, men det sang aldri i nettet bak dansken.

  Nedrykkstruede rever holdt rent bur, og med kvarteret igjen på klokka satte gjestene inn Patson Daka og Harvey Barnes. Kunne man stjele med seg samtlige poeng? I tredje overtidsminutt kom muligheten. James Maddison slo et perfekt innlegg, og bare en feberredning fra Nick Pope forhindret matchvinnende scoring fra Timothy Castagne.

  Det endte målløst, og Leicester er dermed avhengig av hjelp for å kunne overleve i Premier League. Seier i sesongavslutningen hjemme mot West Ham er et krav, mens man samtidig er avhengig av at Bournemouth tar minst ett poeng på besøk hos Everton på Goodison.

  Newcastle var så godt som klare for Champions League allerede før kamp, og etter kveldens poengdeling er det også matematisk klart for retur til den gjeveste europacupen for verdens rikeste fotballklubb.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen