More

  – Vi tar utfordringen

  Tidligere Norwich- og Aston Villa-manager Dean Smith er gitt oppgaven med å redde Leicester fra nedrykk. 52-åringen har åtte kamper på å sikre fortsatt Premier League-status for klubben som i dag er to poeng fra trygg plass.

  -Utfordringen er stor, men dette er en situasjon min stab og jeg har vært i tidligere. Dette laget inneholder mye kvalitet og det er fortsatt kamper nok å gjøre det på, så dette er en utfordring vi gladelig tar, sa Smith etter mandag kveld å ha blitt presentert som Foxes-boss på kontrakt ut sesongen.

  Smith blir nå en av hele fem midlertidige manager i Premier League. Hele 13 managere har i løpet av sesongen forlatt sin post, to flere enn i noen annen sesong. Leicester valgte å kvitte seg med Brendan Rodgers etter 1-2-tapet mot Crystal Palace, og har siden da også måttet tåle hjemmetap mot både Aston Villa og Bournemouth.

  Smith ankommer King Power Stadium med Craig Shakespeare som assistent, mens også tidligere landslagsstopper John Terry er med i trenerteamet. Deres første oppgave kunne vanskelig blitt tøffere, når det lørdag venter bortekamp mot Manchester City.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen