More

  – Vi kan vinne VM

  England har et stjernespekket galleri, men Gareth Southgates utvalgte har hatt for vane å levere atskillig bedre for klubblagene sine enn med de tre løvene på brystet. Det skyldes naturligvis Southgates noe forsiktige og pragmatiske spillestil, til tross for at han rår over en stall som inneholder blant annet Harry Kane, Raheem Sterling, Phil Foden, Jack Grealish og Bukayo Saka.

  England har på ingen måte overbevist i oppkjøringen til VM, og har ikke vunnet noen av sine seks siste landskamper, og forrige seier i en tellende match kom for over et år siden da de slo San Marino 10-0 i VM-kvalifiseringen i november i fjor. Likevel er engelskmennene, som alltid, optimistiske på at denne gangen kommer endelig fotballen hjem.

  – For 10, 15 år siden var en nesten redde for å si at vi ønsket å vinne. Det har vært en av de største forandringene under Southgate, at vi er ikke lenger redde for å si det. Vi reiser til VM i troen på at vi kan vinne det, hvorfor skulle vi ellers reist ned dit? Vi har ikke de beste resultatene å vise til for øyeblikket, men det kan faktisk hjelpe deg i et stort mesterskap, for da blir ikke presset fra utsiden like stort, forklarer Harry Kane i et intervju med Sky Sports.

  England tok seg til semifinalen i VM 2018, og i EM i fjor tapte de finalen på straffesparkkonkurranse mot Italia. England åpner sitt VM-sluttspill kommende mandag når de møter Iran kl. 14:00.

  Les også: It’s not coming home

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen