More

  – Vi har lyst til å slå både Molde og Bodø/Glimt 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Etter to strake fjerdeplasser er Thomas Lehne Olsen og Lillestrøm på offensiven.  

  Lillestrøms katastrofale kvalikfinale mot Start i 2019 er ikke engang fire år siden, men det føles så mye mer. Nedrykket til OBOS-ligaen var kanarienes foreløpige bunnpunkt i deres moderne historie, men siden den gang har klubben reparert de brukne vingene og nå flyr fugla igjen, høyere enn på veldig lenge.  

  Koronaåret 2020 ga andreplass i OBOS-ligaen og opprykk med seks poengs margin ned til Sogndal på tredjeplass, og det var derfor noe beskjedne forventninger til hvordan Lillestrøm skulle gjøre det i comebacket i Eliteserien. Romerikingene feide imidlertid all tvil til side, og landet på en strålende fjerdeplass. Forrige sesong ga ny fjerdeplass, men fire poeng mer enn året før. For ordens skyld ville poengsummen fra 2021, 49, også holdt til fjerdeplass i 2022. 

  En av de som bidro til Lillestrøms fjerdeplass forrige sesong, er Thomas Lehne Olsen. Etter et kort opphold i Dubai, som ga bare 11 ligakamper og 5 mål for Shabab Al Ahli, vendte spissen tilbake til klubben han scoret hele 26 mål for i sesongen før han dro til utlandet. Men, det var ikke bare å umiddelbart pøse inn mål for LSK igjen. 
   
  To på topp  
  – Jeg hadde jo håpet å være ute litt lenger, men når situasjonen var som den var, var det veldig fint å komme hjem igjen – jeg har jo lyst til å spille fotball. Men, Lillestrøm hadde begynt å spille litt annerledes enn da jeg dro. Nå spilte vi med to spisser, og det var litt nytt. Det var ikke bare å stupe inn i det igjen som jeg kanskje trodde. Det kom seg litt etter hvert, selv om laget gjorde det så-som-så utover høsten, forteller Thomas Lehne Olsen til Tipsbladet. 

  Moelvingen skal i år danne spisspar med Akor Adams, og 31-åringen sier både han og spissmakkeren har tatt mål av seg om å score tosifret antall seriemål denne sesongen. Klarer de det, kan det fort bli mer å juble for Lillestrøm denne sesongen, som har to finfine fjerdeplasser på samvittigheten etter comebacket til Eliteserien. 
   
  Fantasy-valg 
  – Akor og jeg har prata mye sammen gjennom vinteren og lært hverandre å kjenne mye bedre. Vi skal spille på hverandres styrker, og det blir spennende å se hvordan vi klarer det når sesongen begynner, for vi har klart det kanskje litt for lite i pre season. Samtidig har vi som lag lyst til å slå både Bodø/Glimt og Molde. Nå skal ikke jeg dele ut medlajene på forhånd, men det virker som de er lagene å slå. Vi burde nok utnytta forrige sesong enda bedre etter den flotte sesongstarten, men dette er en klubb som er på vei oppover, understreker LSK-spissen. 
   
  Og hvem bør man ha på Fantasy-laget av deg og Adams? 

  – Den er litt vanskelig, og jeg har blitt spurt om det et par ganger allerede. Jeg håper og tror jeg tar straffene, men så er også jeg litt dyrere enn han. Adams har en del kvaliteter som jeg ikke har og omvendt. Det er nok litt hipp som happ, sier Lehne Olsen diplomatisk. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen