More

  – Vi har ambisjoner om å være med helt der oppe

  Det er duket for seriestart i norsk 2. og 3. divisjon og vi har som vanlig gitt breddefotballen bred dekning her i Tipsbladet.
  I 2. divisjon avdeling 1 har vi satt Arendal på topp mens vi tipper Staal ikke er sterke nok og ender helt sist.
  Arendal-trener Roger Risholt mener klubben har tatt steg fra forrige sesong, og ambisjonen er opprykk til OBOS-ligaen.
  Risholt mener de største konkurrentene vil bli Egersund, Øygarden og Moss.
  – Vi har ambisjoner om å være med helt der oppe. Spesielt etter sesongen vi hadde i fjor. Vi har bygget videre på det vi hadde forrige sesong og er et sterkere lag i år. Det ser ganske bra ut, sier den tidligere midtbanespilleren til Tipsbladet.
  Seks nye
  I fjor ble det hentet hele 19 spillere til Arendal, mens det foran denne sesongen har blitt hentet seks. Risholt forklarer nærmere noe av det som har blitt gjort på overgangsmarkedet.
  – Andreas Hellum var i Mjøndalen, men fikk det ikke helt til der. Vi så et kjempepotensial i ham, og han scoret 17 mål for oss i fjor. Martin Torp har jeg spilt med selv og blir kaptein i år. Jonas Fredriksen kommer fra Åsane og har vært innom Brann-systemet. Han har vi jaktet på lenge og vi fikk han til slutt. Edvard Race fra Raufoss er en midtstopper og en type spiller vi har jaktet han veldig lenge, forklarer Risholt.
  Står for offensiv fotball
  Arendal-treneren sier at han ønsker at laget hans skal fremstå som et offensivt og spillende lag. Hvis man kommer til Arendal, skal man få mulighet til å utvikle seg i den offensive delen av spillet. Conrad Wallem og Leopold Wahlstedt er to eksempler på spillere som har utviklet seg i Arendal og tatt steget videre til en større klubb.
  – Jeg synes vi har utviklet oss som lag den tiden jeg har vært her. Vi spiller en veldig offensiv fotball, og det viser all av statistikk. Så går det litt for mye den andre veien inn, mener Risholt.
  – Er den offensive stilen en del av din fotballfilosofi?
  – Ja, det er veldig viktig for meg. Vi er et ballbesittende lag, liker å ta sjanser i det offensive spillet og ta risiko. De fleste motstandere tar veldig hensyn til oss. Det synes jeg er en bra greie, fortsetter han.
  *Du kan fortsatt skaffe deg vår spesialutgave om 2. og 3.divisjon. Vi ettersender den digitale utgaven til de som bestiller et abonnement denne uken.
  2. divisjon avdeling 1
  TABELLTIPS
  Arendal
  Vard Haugesund
  Strømmen
  Kvik Halden
  Egersund
  Notodden
  Fløy
  Øygarden
  Moss
  Ullern
  Ørn Horten
  Sotra
  Odd 2
  Staal
  VINNERODDS
  (odds fra LeoVegas)
  Arendal  3,30
  Strømmen  3,30
  Egersund  4,50
  Kvik Halden  8,00
  Vard Haugesund  8,00
  Øygarden  9,00
  Notodden  26,00
  Fløy  31,00
  Moss  36,00
  Ørn Horten  71,00
  Odd 2  101,00
  Staal  101,00
  Ullern  101,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen