More

  Vi ender garantert høyere enn dette

  Det er duket for seriestart i norsk 2. og 3. divisjon og vi har som vanlig gitt breddefotballen bred dekning her i Tipsbladet.

  I 2. divisjon avdeling 2 har vi satt Hødd på topp, med Asker og Tromsdalen som tøffeste utfordrere. Bærum Sportsklubb er en høyoddser, men de gule- og sorte har godt håp om å bli sesongens positive overraskelse – både på og utenfor banen.

  Etter å ha forankret seg i 2. divisjon, virker ikke et opprykk til OBOS-ligaen sannsynlig med det første. Kampen om beinet er som kjent knalltøff i PostNord-ligaen, og odds-markedet viser at Bærum faktisk er en av de største kandidatene til å rykke ned. Hele 60 ganger innsatsen tilbys på Bærum som vinner av PostNord-ligaen avdeling 2.

  Førsteangriper i klubben, også kjent som keeper, Sondre Golden Midtgarden, beroliger fansen.

  – Resultatmessig er jeg ganske sikker på vi kommer til å overraske når jeg ser hva oddsen ligger på. Vi skal garantert komme høyere enn det. Vi er jo, i år også, en ganske ny tropp, som det er med mange lag i denne divisjonen. Det har blitt gjort store utskiftninger hvert år, men nå har vi klart å re-signere en del spillere, og fått inn spillere som har spilt på dette nivået og høyere. Jeg tror vi kan være en outsider til å gjøre det veldig bra hvis alt klaffer, sier Sondre Golden Midtgarden til Tipsbladet.

  31-åringen har atskillig mer på tapetet enn å stå i mål for 2. divisjonsklubben. I tillegg til å vokte buret for Bærum, jobber Golden Midtgarden også som lærer på VGS, keepertrener på toppidrettslinja, driver Fantasy-podcast og reporter i Fotball.tv.

  – Jeg har mange baller i lufta, ja, men det er også veldig, veldig gøy. Jeg har et mål om å ha fotball som jobb, sier Bærum-keeperen, som langt på vei virker å ha kommet et godt stykke mot målet sitt.
  Etter det kanskje noen vil hevde har vært en del ubemerkelsesverdige år i Bærum, jobbes det nå for fullt med å skape nytt liv rundt klubben. På «Kadda» har klubben ansatt sin første kommunikasjons- og markedsansvarlige, i form av Dag Magne Vegel, hvis arbeidsoppgaver er å skape «trøkk», engasjement og lidenskap på Kadettangen.

  – Det er opp til oss selv hva vi klarer å få til på banen. Det er opp til oss spillerne å få folk på kamper, men nå har vi endelig fått inn en som skal jobbe med å bygge klubb som skal synes enda litt mer, bemerker Golden Midtgarden.
  Og klubbens nye markedsansvarlig, sparer ikke på kruttet.

  – Golden og undertegnede har mange planer for Bærum Sportsklubb. Egen podcast står høyt på lista over prioriteringer. Han er jo allerede tungt inne i systemet i Fantasyrådet Fotball.tv. Bærum skal være en klubb som skiller seg ut på en positiv måte. Det kommer folk til å merke allerede i år, sier Markeds- og kommunikasjonssjef i Bærum SK, Dag Magne Vegel, til Tipsbladet.

  2. divisjon avdeling 2

  TABELLTIPS
  Hødd
  Asker
  Tromsdalen
  Alta
  Ull/Kisa
  Levanger
  Bærum
  Brattvåg
  Frigg
  Gjøvik-Lyn
  Eidsvold Turn
  Kjelsås
  Træff
  Vålerenga 2

  VINNERODDS
  (odds fra Unibet)

  Hødd 2,60
  Ull/Kisa 2,75
  Asker 6,00
  Tromsdalen 10,00
  Levanger 12,00
  Alta 17,00
  Brattvåg 31,00
  Eidsvold Turn 41,00
  Frigg 41,00
  Kjelsås 51,00
  Bærum 61,00
  Gjøvik-Lyn 71,00
  Træff 101,00
  Vålerenga 2 101,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen