More

  Veien til Ullevaal fortsetter

  Vi er kommet til mars og vi nærmer oss et år siden cupen 2022 ble sparket i gang. Da er det på tide med kvartfinale. To av dem får vi i dag.

  Stabæk – Molde

  Klokken 13.30 starter oppgjøret mellom Stabæk og Molde på AJ Arena på Kadettangen siden Nadderud ikke er klar for spill så tidlig på året. Molde kom seg hit ved å slå Skeid 3-1 i LSK-hallen forrige helg mens Stabæk imponerte stort da de knuste Bryne hele 5-0. To nye spisser på plass hos Stabæk og begge kom godt i gang med scoringer. Mushaga Bakenga ordnet en scoring mens danske Kasper Waarst Høgh stod for to av målene i Bryne-seieren. I treningskampene har de vist at det nyopprykkede laget kan hevde seg mot Elitseriemotstand med blant annet uavgjort mot både LSK og RBK. Molde imponerte ikke altfor mye i sin seier mot Skeid men gjorde jobben på kontrollert vis. I treningskampene har de regjerende cup og seriemesterne vist at formen er i anmarsj og særlig Magnus Wolf Eikrem har funnet formen tidlig. Det er ventet at Veton Berisha får startplass i dagens oppgjør og kanskje kan han få sin første offisielle scoring for sin nye klubb.

  Norsk Tipping gir Molde et klart favorittstempel.

  • H: 4.80
  • U: 4.10
  • B: 1.62

  Bodø/Glimt – Viking

  I kveldens andre cupkamp er det Aspmyra vi må til. Bodø/Glimt slo ut Ranheim forrige helg med sifrene 4-0 etter en heller jevnspilt førsteomgang. En opptur for laget som hadde håpt å komme lenger i årets Conference League og som har vist varierende resultater i årets treningskamper. Kjetil Knutsen har uansett en råsterk stall som forhåpentligvis skal kunne gi Molde kamp om seriegullet i år. Viking hadde en forferdelig høstsesong og mye av entusiasmen i klubben virket å falme bort. Forrige helgs 2-0 seier over Rosenborg var akkurat det klubben trengte før cupalvoret virkelig settes i gang og seriespill nærmer seg. Sander Svensen og Lars Jørgen Salvesen scoret målene i seieren mot Kjetil Rekdal og co i det som utover andreomgang ble en meget overbevisende seier. Salvesen kom nylig til klubben fra et kort opphold i Bodø og har nok et stort ønske om å vise nordlendingene at han burde blitt satset på.

  Norsk Tipping gir et soleklart favorittstempel til Viking på oddsen.

  • H: 1.37
  • U: 5.10
  • B: 7.00

  Søndag spilles de to siste oppgjørene mellom Brann-Sandefjord og Tromsø-Lillestrøm.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen