More

  Vålerenga – Kristiansund: Jobben ikke gjort for Vålerenga

  VÅLERENGA – KRISTIANSUND: Vålerenga sitter med gode kort på hånden når de i kveld kan berge plassen i Eliteserien.

  Vålerenga - Kristiansund
  Geir Bakke Håper Å Kunne Juble For Ny Eliteserie-Kontrakt.

  Det har vært en tung sesong for Vålerenga, men er godt i rute til å unngå den store katastrofen – nedrykk til OBOS-ligaen. For Oslo-laget vant nemlig 2-0 i det første oppgjøret av årets kvalikfinale på Nordmøre Stadion, og spesielt i andreomgangen var divisjonsforskjellen mellom lagene tydelig.

  PSST! Nå kan du prøve Tipsbladet i fire uker for en femmer!

  – Skal få ut alt vi har

  Vålerenga vant fortjent, og har dermed et glitrende utgangspunkt før ettermiddagens retur på Intility. Scoringer av Daniel Håkans og Simen Juklerød sørget for 2-0-seieren, og det var en åpenbart lettet Geir Bakke som takket de tilreisende etter kampslutt. Vålerenga-sjefen er imidlertid klar på at jobben ikke er gjort.

  – Nå må vi være så forberedte, så ydmyke, og så sultne som vi har vært i de siste kampene, og gå utpå der og virkelig vise hva vi kan. Samtidig må vi ha en soliditet bakover. Vi har vært solide bakover, og nå må vi bare få ut absolutt alt av hva vi har igjen, for dette er det siste som skjer denne sesongen, sier en kampklar VIF-trener til klubbens hjemmesider.

  Strålende borteform for KBK

  Vålerenga - Kristiansund
  Det Har Vært Mye Bortejubel For Kbk I Høst.

  Kristiansund levnes ikke nevneverdige muligheter til å snyte Vålerenga for Eliteserie-plassen, og Norsk Tipping gir hele 25 i odds på at nordmøringene forlater Intility-matta som et Eliteserie-lag i 2024. Lagets trener, Amund Skiri, var med på å vinne seriegull for Vålerenga i 2005, og uttalte til Dagsavisen etter kampslutt i det første oppgjøret at utgangspunktet er “vanskelig, men ikke umulig”.

  Men, selv om Vålerenga har plenty med selvtillit etter onsdagens 2-0-seier, er det én statistikk de bør kikke nærmere på før søndagens avspark: Kristiansund har 6-2-0 på sine åtte siste bortekamper, og hele fem av disse ble vunnet med minst to mål. Vålerenga er advart – målsnøret er ikke krysset helt ennå.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,40
  • U 4,70
  • B 7,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen