More

  Valencia i fritt fall 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Los Che er i reell nedrykksfare og er ikke nærmere å finne klubbens neste permanente manager. 

  Valencia har vært et La Liga-lag hvert eneste år siden 1987, men nå står den rekken i alvorlig fare for å bli brutt. Den umåtelig upopulære eieren Peter Lim har kjørt den ærverdige klubben til grunne, og står nå i akutt fare for å rykke ned til Segunda Liga. Avskjedigelsen av Rino Gattuso for en drøy uke siden, betyr at Valencia er på jakt etter sin tiende manager under Lims eierskap, som tok over klubben i 2014. 

  Hver eneste gang i denne perioden, har Voro González steppet inn som klubbens midlertidige sjef, en jobb han nå har for åttende gang, men Los Che viser ingen tegn til bedring. Den tidligere Wolves- og Tottenham-manageren Nuno Espírito Santo er for øyeblikket mannen som hyppigst har blitt linket til trenerstolen på Mestalla, og portugiseren er for tiden manager for saudiarabiske Al Ittihad. Skulle eventuelt partene komme til enighet, vil nok Valencia-jobben bli Éspirito Santos desidert tøffeste trenerjobb i karrieren, for dette er en klubb i fritt fall. 

  Baskere får tillit 
  Valencia har tapt fire strake kamper om man regner med cup-exiten mot Athletic Bilbao i januar, og det er kun en OK høstsesong som holder dem over nedrykksstreken, enn så lenge. Det kan imidlertid endre seg til helgen, for det skiller bare ett poeng ned til Cádiz under streken, og på lørdag kommer Athletic Bilbao på ny på besøk til Mestalla. Vi gir gjestende baskere tillit som vårt favorittforslag denne uken, og de spanske favorittene har innfridd i tre strake uker for oss i Tips Weekend. 

  Athletic Bilbao har heller ikke overbevist etter at vi gikk inn i det nye året, men forrige helg kom kalenderårets første seier, omsider. Valencias nedrykksrival, Cádiz, ble ubønnhørlig slått 4-1 på San Mamés, og Los Leones fikk dermed med seg kjært tiltrengt selvtillit, i tillegg til tre poeng i jakten på en plass i en av neste sesongs Europa-turneringer. Baskerne er bare to poeng unna de kontinentale plassene, og har ferske minner fra triumf på Mestalla da de vant 3-1 her i Copa del Rey for bare noen uker siden. 

  Spår hårfin hjemmeseier 
  Vi har hatt stor suksess med våre spanske spilltips med nøyaktig seiersmargin på våre hjemmesider de siste ukene, og et slikt spill blir også vårt forslag til ukens luring. Sevilla fikk med seg to strake seirer for første gang på over ett år før det ble bråstopp i forrige helgs borteoppgjør mot ligaleder Barcelona. Men, det er heller ikke på Camp Nou de skal hente poengene for å klare seg, det er i slike oppgjør som til helgen, hjemme mot Mallorca. Jorge Sampaolis mannskap finner seg stadig mer til rette på hjemmebane, og har vunnet tre strake på Ramón Sánchez Pizjuán. Mallorca har ikke vært et godt bortelag de siste ukene og tapt tre strake på fremmed gress. Vi tror vertene tar denne hårfint og prøver dermed ettmålsseier til Sevilla. 

  21-kampen søndag kveld er som regel rundens höydare, og det er også tilfelle denne helgen. Villarreals besøk av ligaleder Barcelona er en godbit vel verdt å få med seg. Den gule ubåten havarerte mot tabelljumbo Elche sist helg, og ble det første laget i La Liga som tapte mot bunnlaget denne sesongen. Det setter opp et svært revansjesugent vertskap, og Barcelona spilte tidvis festfotball i forrige helgs 3-0-seier mot Sevilla. God fornøyelse! 

  Favoritten

  • Valencia – Athletic Bilbao
  • Tips: H
  • Odds: B til 2,35 i odds hos Norsk Tipping

  Luringen

  • Sevilla – Mallorca
  • Tips: Ettmålsseier til Sevilla
  • Odds: 3,30 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen