More

  Valencia – Espanyol

  Valencia – Espanyol
  Fredag kl. 16:15
  Mestalla
  TV: TV 2 Sport 1
  Odds:
  H: 1,85
  U: 3,60
  B: 4,72
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Ligarunde nummer 19 tar tidlig avspark i form av kalenderårets siste match i La Liga når Valencia tar imot nyopprykkete Espanyol.
  Los Che har virkelig begynt å få sving på sakene med tre strake seirer og en ubeseiret rekke på totalt syv kamper i La Liga. Det har naturligvis resultert i voldsom klatring på tabellen, og José Bordalás´ mannskap er nå oppe på åttendeplass, kun to poeng bak Rayo Vallecano på fjerde og inngangsbillett til Champions League. 
  Valencia hadde en fæl rekke kamper tidligere i høst, men da var også den spanske landslagsstjernen Carlos Soler skadet. Etter at midtbanestjernen gjorde sin retur, begynte Valencia ikke helt tilfeldig å vinne kamper igjen, og han meldes klar til i ettermiddag, til tross for et Covid-utbrudd i Valencia-troppen.
  Mouctar Diakhaby, Marcos de Sousa, Jason og Cristiano Piccini er alle ute på grunn av smitte, i tillegg må Antonio Latorre, Gabriel Paulista, Dimitri Foulquier og Omar Alderete stå over med “vanlige” skader.
  Smitteutbrudd også i Espanyol-leiren. Fernando Calero, Javi Puado, Joan García, Loren Morón og Miguel Llambrich har alle testet positivt og er i isolasjon. Dette er viktige forfall for laget som har klart seg godt etter sin retur i La Liga. Espanyol befinner seg på 11. plass med 6-5-7 etter de 18 første rundene. Annenhver tap og seier de syv siste rundene. Forrige match endte med triumf mot Celta Vigo.
  Valencia er naturlige favoritter her, og vi prøver H-en til finfine 1,85 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen