More

  V75 Harstad: Årets høydepunkt i nord

  Lørdag er det klart for Harstad Travparks årlige V75-kjøring. Storløpene kommer på løpene bånd, og det relativt fyldige felter.

  Årets store høydepunkt på Harstad Travpark står for dør, og det er en flott V75-omgang som venter. 10 millioner ekstra til en alenevinner i V75 gjør at du kan vinne ca. 12 millioner kroner.

  V75-1 – Gerhard Bergs æresløp: Etter 8 Rambunctions Ravin er blitt strøket, åpner løpet seg noe opp. Svenskegjestene 4 Gazoline og 6 Holy Moses Mearas, samt 5 Pretty Devil, som har tatt fire strake, er trolig de heteste vinnerkandidatene.

  V75-2 – Veikle Balders løp: 10 Hassel Odd, som har vunnet fire av seks løp i år, peker seg ut og har en bra sjanse uten galopp.

  V75-3 – Lars Holtes æresløp: 7 Seeweed og 11 Lavicii Boko er foreløpig klart mest betrodd, men en hest som 5 Beast skal ikke undervurderes på sitt beste.

  V75-4 – Egil Trudvangs æresløp: 9 Rygval er klart mest betrodd. Kan vinne igjen etter tre strake annenplasser, men har et trangt fjerdespor på tillegg. Men 14 Mellom Frost er meget bra på sitt beste og kan runde alle.

  V75-5 – Blue Fighters æresløp: 1 Black Paint har vunnet sportrekningen og er klar favoritt. Hesten har vunnet fire av syv løp i år. I løpene han har galoppert har han vært uheldig og unnskyldt.

  V75-6 – Ole Bendiksens minneløp: Svenskegjesten 7 Gazoline Mearas er tilbake fra Frankrike, hvor det ikke ble store uttellingen. Hesten er god nok om formen er på plass og er klar favoritt. Verst i mot er Trine E. Hansen-duoen 6 My Name Is Prince og 2 Canali.

  V75-7 – John Buers minneløp: Tittelforsvarer 13 Kringlers Viktor, som jakter sin 10. strake seier, skal hente dobbelt tillegg på hovedopponenten 2 Guli Orkan.

  V75 Harstad
  V75 Harstad: Årets Høydepunkt I Nord 2

  V75 Harstad – Vår meny:

  V75-1: Med Rambunctious Ravin borte blir Pretty Devil storfavoritt. Hvordan løser vi dette?

  V75-2: 50 prosent galopp på gigantfavoritten. Vi gir klart svar rundt Hassel Odd. 

  V75-3: Her kan smellen komme! Vi løfter opp noen helt uspilte objekter!

  V75-4: Dagens mest spennende banker lanseres!

  V75-5: Vi melder iskaldt på en av favorittene!

  V75-6: Går løpet som vi tror blir denne vanskelig å stoppe!

  V75-7: Er seiersmaskinen Kringlers Viktor klink? Nja, vi har da noen spennende motbud på gang!

  Full tipspakke finner du som vanlig på vår partnerside trotting.no

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen