More

  Ustoppelige Reims

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kjempeoppturen bare fortsetter for Nice. Fredag åpnet laget den franske ligarunden med 3-0-seier hjemme mot Ajaccio. Dermed har man tatt 16 poeng av 18 mulige i de seks første kampene under Didier Digards ledelse. Etter årtusenskiftet er det kun Thomas Tuchel som har gjort det bedre da han åpnet med seks strake seirer i Paris. Selv var treneren strålende fornøyd:

  – Vi er laget som tar mest poeng for tiden. Folk legger merke til oss og spillerne fortjener all skryt de får. Vi hadde lagt en plan for denne kampen hele uken og jeg likte virkelig seieren. Ingen av spillerne tenkte at det ville bli enkelt mot et lavt plassert lag slik mange ofte går i fellen av å gjøre.

  Billal Brahimi ble den store profilen med to scoringer etter at han ble byttet inn. Ajaccio stilte på sin side med den eldste startelleveren i Ligue 1 denne sesongen og fikk til særdeles lite.

  Tittelkampen er tilbake!

  AS Monaco mot Paris Saint-Germain var den store snakkampen lørdag og den innfridde til det fulle. Vertene leverte en strålende kamp fra første spark på ballen og 3-1-seieren burde blitt langt klarere. En strålende Gianluigi Donnamrumma hos gjestene vartet opp med en rekke klasseredninger. For PSG var den kampen avslutningen på en fryktelig uke. Det ble også tap mot Marseille i cupen i midtuken og i ligaen har tabellederen nå vunnet kun to av de fem siste. Det hjelper naturligvis ikke at Kylian Mbappé, Lionel Messi, Marco Verratti, Renato Sanches og Nordi Mukiele alle er ute med skader. I lørdagens siste kamp slo Alexis Sánchez til med scoring i slutten av hver omgang da Marseille vant 2-0 borte mot Clermont og kuttet avstanden opp til PSG ned til kun fem poeng. Dermed er det plutselig spenning om den franske ligatittelen igjen!

  Cherki i superslag

  I tidligkampen søndag fortsatte Toulouse sin fantastiske start på det nye året med 3-1-seier hjemme mot Rennes. Der gikk vertene ut i hundre og ledet 3-0 før pause og Zakaria Aboukhlal var helt ustoppelig på kanten. Syv kamper etter nyttår har dermed gitt hele 16 poeng. Fire kamper hadde avspark 15.00. Lille var storfavoritt hjemme mot Strasbourg og innfridde med 2-0-seier. Jonathan David scoret begge målene før halvtimen var spilt. Tre scoringer ble det også for Montpellier som tidlig tok grepet om hjemmemøtet med Brest med 2-0-ledelse etter et drøyt kvarter. Will Stills fantastiske Reims-eventyr bare fortsetter, denne gangen var det Troyes som ble sendt hjem med 0-4-tap i bagasjen. Angers og Auxerre delte på sin side poengene etter to tidlige scoringer mens Nantes i kveldskampen avgjorde etter halvspilt 2. omgang hjemme mot Lorient. I senkampen fortsatte Lyon sin nylige opptur med sterk 2-1-seiere hjemme mot Lens. Unggutten Rayan Cherki avgjorde med sitt tredje mål på ni dager.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen