More

  Leeds-fansen er IKKE fornøyd

  Leeds måtte omsider vinke farvel til Premier League, og gjør seg nå klare for skippertak som skal ta klubben tilbake til eliten. En drøy måned før ligastart hjemme mot Cardiff er det imidlertid mye arbeid som gjenstår.

  Øverst på agendaen står ny manager, men ansettelsen av en arvtaker for Sam Allardyce drar voldsomt ut i tid. Det er nå ganske nøyaktig én uke siden Tipsavisen fortalte om den pågående prosessen, hvor Daniel Farke virket å ha vunnet frem i konkurranse mot et tosifret antall intervjuede kolleger. Også i dag meldes det at den tidligere Norwich-bossen er i førersetet, men fortsatt er altså intet bekreftet. Og så vidt vi vet starter sesongoppkjøringen på Thorp Arch førstkommende mandag. Da må det være lov å si at det haster.

  Leeds, Fans
  Bekymret: Leeds-Fansen Krever Handling Fra Nye Eiere

  Verken manager eller sportsdirektør er på plass, og da er det naturlig nok også vanskelig å få gjort nødvendige forandringer i spillerstallen.

  Crysencio Summerville sies å være ønsket av klubber som Aston Villa, Everton, PSV og Feyenoord, og spilleren selv har tidligere innrømmet at han savner Nederland. Wilfried Gnonto ryktes også å ville forlate Leeds United, og Everton er av flere klubber som har vingløperen på blokka.

  I går kom også ryktene om at vår egen Leo Hjelde kan være på vei bort. Den unge forsvarsspilleren har bare fått to ligakamper for SuperLeeds, men gjorde sine saker utmerket på lån i Rotherham i andre halvdel av forrige sesong. Serie A-klubben Salernitana meldes interessert, og ryktene har ikke falt i god jord blant Leeds-fansen.

  Leeds-Fansen Er Ikke Fornøyd Hjelde Leeds,Leeds United
  Leeds-Fansen Er Ikke Fornøyd 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen