More

  United snudde til seier

  Manchester United tok sin femte strake Premier League-seier, da 0-1 ble snudd til 2-1 i dagens Manchester-derby på Old Trafford.

  United var lenge best, men havnet uansett under i målprotokollen da innbytter Jack Grealish stanget inn 1-0 til gjestene. Med ti minutter igjen på klokka brøt uansett kaoset løs, da en offsideplassert Marcus Rashford skjermet vei for Bruno Fernandes som klinket ballen i nettet bak City-keeper Ederson. Linjedommer vinket umiddelbart for offside, men VAR frikjente og annulleringen var et faktum.

  To minutter senere gjorde Rashford jobben selv, og 2-1-ledelsen sto seg helt inn. United vant fortjent nok, men at utlikningen til 1-1 ble stående er et lite mysterium som nok vil bli diskutert blant røde og blå i Manchester de neste dagene. Vel var ikke Rashford nær ballen, men han var naturligvis dypt involvert i situasjonen.

  Manchester Uniteds trepoenger gjør at Ten Hags utvalgte nå for alvor er med i tittelkampen, men samtidig var resultatet en aldri så liten gavepakke til Arsenal.

  Ligalederen skal søndag opp mot erkerival Tottenham, og med full pott vil The Gunners ha skaffet seg luke på åtte poeng.

  Braut Haaland? Nordmannen var noe nær usynlig.

  Alt om dagens øvrige kamper finner du her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen