More

  United jakter tiende strake

  Crystal Palace er på vikende front, og Manchester United-fansen har berettiget håp om i kveld å få se sine helter ta sin tin tiende strake seier i alle turneringer. Det blir i så fall første gang på 14 år United kan vise til samme seiersrekke.

  Crystal Palace – Manchester United
  Selhurst Park
  Onsdag 21.00

  Palace-boss Patrick Vieira etterlyser forsterkninger, og at han ikke fullt ut har tiltro til spillerstallen viser seg. Etter VM-pausen har Vieira bare 13 spillere fått starte en kamp i Premier League. Slitasjen blir deretter, og det er utmattede spillere uten særlig selvtillit som når går tøft program i møte. Manchester United både hjemme og borte, samt hjemmekamp mot Newcastle står på programmet før møtet med den høytflyvende erkerivalen Brighton. Fire av siste fem ligakamper er tapt, og i alle fire tap har man gått målløse av banen. I tillegg røk man 1-2 hjemme mot tabelljumbo Southampton i FA-cupen. I kveld må man mest sannsynlig også klare seg uten viktige Joachim Andersen, etter at dansken haltet skadet av banen i 0-1-tapet mot Chelsea på Stamford Bridge.

  Manchester United besto eksamen da de lørdag snudde til seier hjemme mot City, og Ten Hags utvalgte kan dermed sette seg høyere mål enn topp 4 denne sesongen. Fem strake seirer er bokført i Premier League, mens ni strake i alle turneringer er tangering av rekordene satt av Sir Alex Ferguson (2013) og Jose Mourinho (2016/2017). Dette blir årets første bortekamp i Premier League, og sesongens fem første seirer på bortebane har alle kommet med ett måls margin.  Marcus Rashford er første United spiller siden 2008 (Ronaldo) som har scoret mål i syv strake kamper, men usikkert om Rashford startet i kveld. Også Martial er usikker, men Burnley-lånet Wout Weghorst står klar til å debutere. Bare én av siste fire mot Palace er vunnet.

  Odds (Norsk Tipping):

  H: 4,60

  U: 3,70

  B: 1,72

  *Kveldens kamp skulle opprinnelig vært spilt 11.september, men ble avlyst grunnet dronning Elizabeths bortgang.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen