More

  United byr på Eriksen

  Tipsbladet har startet en serie hvor vi går gjennom alle Premier League-klubbenes behov og ønsker i sommervinduet, og første klubb ut var i dag Arsenal.
  Ryktene forandrer seg uansett fra dag til dag, og dette er de mest interessante fra Premier League i dag:
  Christian Eriksen skal ha takket nei til nytt kontraktsforslag fra Brentford, og det er dermed fritt frem for andre interessenter å vise seg frem.
  Manchester United og Tottenham meldes begge interessert, og tirsdag blir det meldt at United allerede har sendt dansken et kontraktsforslag.
  -Jeg har flere tilbud å forholde meg til, og vil studere dem nøye før jeg tar en avgjørelse. Jeg skulle gjerne spilt Champions League igjen, men dette er ikke essensielt, sier dansken til Viaplay.
  Fulham og Wolverhampton meldes begge interesserte i den portugisiske midtbanespilleren Joao Palhinha og ulvene sies å stå fremst i køen for den 26-årige midtbanespilleren fra Sporting.
  Leeds-vingen Raphinha meldes å stå på ønskelista i både Tottenham og Arsenal, mens spilleren selv helst vil spille for Barcelona. Katalanerne er imidlertid ikke i sin beste økonomiske posisjon om dagen.
  Ainsley Maitland-Niles forlater trolig Arsenal i sommer, og nyopprykkede Nottingham Forest meldes klare til å ansette den anvendelige 24-åringen som avsluttet forrige sesong på lån i Roma.

  Leeds United må bygge stall for å unngå reprise av nestenulykken forrige sesong. Atskillige spillere linkes både inn og ut av Elland Road, og den som virker nærmest ankomst akkurat nå er Marc Roca. Den 25-årige midtbanespilleren har tilbrakt de siste to årene med Bayern München, men uten å få særlig med spilletid.
  Bayern skal samtidig ha kommet til enighet om personlig kontrakt med Sadio Mané. Tyskerne har i skrivende stund fortsatt til gode å by Liverpool en akseptabel overgangssum. Liverpool står steilt på sitt forlangende etter tirsdag å ha signert kostbar kontrakt med Darwin Nunez.
  Den marokkanske Rennes-forsvareren Nayef Aguerd sies å være nær overgang til West Ham. 26-åringen har siden 2020 notert 66 Ligue 1-kamper for Rennes.
  Gabriel Jesus er ønsket av flere klubber, men ryktene sier at Manchester City-angriperen fristes av nytt samarbeid med Arsenal-manager Mikel Arteta.
  Middlesbrough-forsvarer Djed Spence har flust med beilere etter sin flotte opprykkssesong med Nottingham Forest, men backen meldes å være mest fristet av Tottenham.
  Tirsdagens ryktebørs

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen