More

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  I 1. Bundesliga-oppgjøret på Alte Foersterei på søndag vil hjemmelaget Union Berlin kjempe om tre poeng mot Borussia Dortmund. Med seiere på 3-0 og 4-2 i deres seneste to oppgjør mot Union Berlin ser Borussia Dortmund uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. Union Berlin har tatt føringen i 1. Bundesliga etter å ha fått med seg 20 poeng fra deres første ni kamper. Borussia Dortmund har 16 poeng etter ni kamper, hvilket betyr at de ligger som som nummer fire på tabellen.

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Statistikk

  • Union Berlin har ikke tapt på 16 av de siste 18 hjemmekampene
  • Union Berlin har scoret i 16 av de siste 18 hjemmekampene
  • Union Berlin har sluppet inn mål i 5 av de siste 6 hjemmekampene
  • Union Berlin har vunnet 3 av de siste 4 kampene
  • Union Berlin har ikke tapt på 3 av de siste 4 kampene
  • B. Dortmund har scoret i 51 av de siste 53 kampene
  • B. Dortmund har scoret i 26 av de siste 27 bortekampene
  • I de siste 3 kampene B. Dortmund spilte, scoret begge lagene
  • I de siste 3 bortekampene på rad B. Dortmund spilte, scoret begge lagene
  • B. Dortmund har sluppet inn i de siste 4 bortekampene på rad

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Våre spådommer

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Kampanalyse

  Union Berlin er i kjempeform før deres kommende kamp på søndag, da de seneste tre kampene har gitt full uttelling. Først ble Malmo FF slått 1-0, og etter det ble det 1-0 mot VfB Stuttgart. Senest slo de Malmo FF 1-0 igjen.

  Borussia Dortmund har vært godt organiserte i deres seneste tre kamper, som sammenlagt har gitt dem fem poeng. De startet med å banke Sevilla 4-1, før de måtte nøye seg med det ene poenget i en 2-2 kamp mot Bayern München. Deres siste kamp ble også bare en uavgjort da de spilte 1-1 mot Sevilla.

   

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Med seiere på 3-0 og 4-2 i deres seneste to oppgjør mot Union Berlin ser Borussia Dortmund uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. Borussia Dortmund har vunnet sju av deres foregående ni kamper kamper mot Union Berlin. Seier til Borussia Dortmund kan spilles til en odds på 2.50 hos bookmakerne.

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Lagnyheter

  Union Berlin kan ha tre spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Borussia Dortmund.

  Tim Maciejewski, Timo Baumgartl og Kevin Möhwald mangler i troppen når Union Berlin møter Borussia Dortmund på søndag. Covid-19 tvinger to spillere fra Union Berlin i karantene, da Tim Maciejewski og Timo Baumgartl nylig testet positivt.

  Borussia Dortmund har hele seks spillere som går glipp av kampen på Alte Foersterei.

  Spillere som Thomas Meunier, Marco Reus, Jamie Bynoe-Gittens, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud og Sebastien Haller må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Alte Foersterei.

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Lagoppstillinger

  Union Berlin vs Borussia Dortmund – Tippetips

  To jevngode lag møtes til toppkamp, og vi tror ikke det er noe som kan skille lagene i dette oppgjøret.

  I de siste seks møtene mellom Union Berlin og Borussia Dortmund ble det scoret over 2.5 mål fem ganger, og Union Berlin snittet på 1.16 mål per kamp. Borussia Dortmund scoret i snitt 2.67 mål i disse. Der ble scoret over 2.5 mål i en av Union Berlins siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de presterte å score 1.3 mål i gjennomsnitt i denne perioden. Det var gevinst på over 2.5 mål i seks av gjestenes foregående 10 kamper på tvers av alle turneringer. I gjennomsnitt scoret de 1.6 mål i disse kampene.

  To lag som ofte noterer seg i målprotokollen. Vi tror de gjør det denne gangen også, og setter våre penger på at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen