More

  Underholdende mellom Uruguay og Sør-Korea

  VMs fjerde målløse oppgjør er et faktum, tre flere enn hva som ble levert i VM 2018. Oppgjøret mellom Uruguay og Sør-Korea bød uansett på underholdning, og målsjanser nok.

  Uruguay skapte innledningsvis de største sjansene, men ingen så store som den Olympiakos-angriper Ui-jo Hwang fikk etter en drøy halvtimes spill. Fra fem meter bredsidet spissen over tverrliggeren – med målet stående å gape. Dette var kampens største mulighet, frem til Diego Godin steg til Armand Duplantis-høyder da han minutter før pausesignalet stanget ballen i stolperoten for Uruguay.

  Det ebbet uansett ut i målløs førsteomgang.

  Målsjansene var der også etter pausehvilen, men ingen av lagene maktet å avgjøre. Nærmest var Federico Valverde, da han minutter før full tid dundret ballen i stolpen fra langt hold.

  Uruguay har nå gått 475 minutter uten baklengs i VM-sluttspill. Forrige baklengsmål kom mot England i 2014. Det går imidlertid tyngre offensivt. Luis Suarez og Edinson Cavani begynner å merke tidens tann, mens Darwin Nunez fortsatt ikke er i nærheten av samme klasse som denne duoen en gang var. I dag var uansett Liverpool-angriperen plassert på kant, i uvant posisjon hvor han ikke kommer til rette.

  Portugal og Ghana er øvrige lag i denne gruppa, og deres innbyrdes møte har avspark 17.00.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen