More

  Ukens dobbel Champions League runde 2

  Ukens Dobbel Champions League Runde 2
  Ukens Dobbel Champions League Runde 2 3

  Lens – Arsenal

  Spill: Lens vinner

  Lens har hatt en blytung start på den hjemlige ligaen, men åpningskampen i Champions League ble positiv med sterkt 1-1-resultat borte mot Sevilla. Det poenget var da også helt fortjent. Wuilker Farinez, Massadio Haidara, Jimmy Cabot og David Costa er ute med skader. Arsenal er tilbake i Champions League og åpningen ble perfekt med 4-0-seier hjemme mot PSV Eindhoven. I den kampen var det i realiteten kun ett lag på banen. Gjestene har nå totalt scoret minst ett mål i sine 18 siste gruppespillkamper i denne turneringen. Thomas Partey, Leandro Trossard, Jurrien Timber og Declan Rice trøbler med skader mens Gabriel Martinelli er usikker.

  Ukens Dobbel Champions League Runde 2
  Ukens Dobbel Champions League Runde 2 4

  Newcastle – Paris SG

  Spill: Newcastle vinner

  Newcastle hadde stort sett alle marginer på sin side da gruppespillet ble åpnet med målløs bortekamp mot Milan. I den kampen dominerte motstanderen fullstendig, men man forsvarte seg heroisk. Totalt 10-7-2 på de 19 siste gruppespillkampene i europacupene. Joelinton og mil Krafth er skadet mens Joe Willock og Javier Manquillo er usikre. Paris SG er desperate etter suksess i Champions League og kom i alle fall godt i gang med helt fortjent 2-0-seier hjemme mot Dortmund. Bunnsolid forestilling også i helgen da Marseille ble slått 4-0 i storoppgjøret i Frankrike. Presnel Kimpembe er tilbake i trening, men Sergio Rico, Nuno Mendes, Marco Asensio og Alexandre Letellier mangler fortsatt.

  Ukens dobbel Champions League runde 2

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Tirsdag, 21.00Lens – Arsenal5,003,801,65H til 5,00 i odds
  Onsdag, 21.00Newcastle – Paris SG2,453,552,65H til 2,45 i odds
  Totalodds: 12,25

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om ukens Champions League-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen