More

  Ukas Tre (17): Danilo, Destro og Muriel

  Kanskje burde vi også nevnt våre egne Serie A-tips for runden, da vi igjen hadde flere riktige enn feil. Seks av ni tegn som ble foreslått i forrige utgave av bladet gikk rett inn, og en firling på Milan, Verona, Lazio og Napoli ga helt OK 9,36 i odds. Eller en helt ok måte å bytte en hundrelapp med en tusenlapp på i løpet av noen timer.
  Men fra tips til ball, og ukas største overraskelse fikk i alle fall jeg i Juventus – Sassuolo, og da tenker jeg ikke på Gregoire Defrels vanvittige mottak og utligning.
  1. Danilo, Juventus. Køen av kritikere var lang da Juventus byttet bort Joao Cancelo og fikk Danilo i retur. Denne sesongen har imidlertid brasilianeren gjort sine saker til fullt godkjent i alle de posisjonene han har opptrådt i. Når han nå også sto fram som presisjonsskytter, og sendte en herlig kanon ned i hjørnet bak Sassuolos gode sisteskanse Andrea Consigli, ja da spratt han et par hakk opp i flere enn min bok.
  2. Genoas Mattia Destro (bildet) var en gang en av de virkelig hete talentene i Italia. Han startet faktisk i Genoa tilbake i 2010, og viste OK takter i Siena i 2011/12, slik at Roma hentet ham dit. Tre sesonger senere hadde han scoret 24 mål på 57 kamper, og spilte totalt åtte landskamper og scoret én gang etter debuten i 2012. I 2015 gikk ferden til Milan på lån, hvilket ikke funket i det hele tatt. Fem år i Bologna førte også til i underkant med nettkjenninger, 29 på 105, er litt i underkant selv om det ikke er håpløst, og i fjor returnerte han til Genoa på lån, før overgangen ble gjort permanent i høst Han er fortsatt vare 29 år gammel, og de siste ukene har han vært tilnærmet brennhet, med scoring i fire av Genoas seks siste kamper. Det gir håp for tradisjonsklubben.
  3. Luis Muriel, Atalanta, scoret igjen søndag, for femte kamp på rad, og rundet dermed sitt tiende for sesongen. Vi vet jo at Muriel er god, men det er spesielt at toppscoreren i et så godt lag som regel starter på benken, slik han har gjort i ni av de 14 kampene han har fått være med i for Atalanta i Serie A denne sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen