More

  Ukas Tre (15): Lautaro Martinez, Cristiano Ronaldo og Rafael Leao

  En målrik runde sparket i gang det nye året i Serie A, og riktig mange av kampene endte også akkurat slik vi tippet i fjorårets siste papirutgave av alle tipperes viktigste hjelpemiddel, sju av ti er godkjent, og hvis du i tillegg fulgte hintet om Ciro Immobile som første målscorer, og Genoa som en mulig snublestein for Lazio, ja da tapte du i alle fall ikke penger på søndagens femtende serierunde.
  Men selv om selvskryt stinker herlig, så er det fortsatt på plass å skryte av noen fotballspillere, og vi starter med The Next Big Things, før vi avslutter med en gylden gamling.
  1) Lautaro Martinez danner et vanvittig spisspar sammen med Romelu Lukaku, og etter at den belgiske giganten ankom Italia, har også Lautaro vokst som spiller og målscorer. Søndag scoret han sitt første hat-trick i Serie A, og bidro til at Inter ble helgens mestscorende i Serie A.
  2) Milans Rafael Leao (bildet) har lenge vært regnet som et stort talent, og man har nok tenkt tanken at han trenger et sterkt lag rundt seg for å bli trygg nok til å bli ordentlig voksen. Søndagens scoring, og en god kamp både nå og før jul, tyder på at han er i ferd med nettopp det.
  3) Cristiano Ronaldo ser rett og slett uforskammet pigg ut for øyeblikket, og Milan er ettertrykkelig advart etter hans to scoringer og lekre assist søndag. Elleve kamper, 14 mål. Man trenger kanskje ikke si noe mer?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen