More

  Uglene på topp

  Sheffield Wednesday vant toppoppgjøret i League One og sneik seg dermed forbi dagens motstander, Plymouth.

  Det var kanskje et tegn at vi valgte Callum Paterson som hovedbilde i vår før runden-sak. Den tidligere forsvarsspilleren har gjort seg mer bemerket som targetspiss under Darren Moores ledelse i Wednesday og i dag ble han den store helten da han banket inn innlegget fra Will Vaulks etter bare syv minutter.

  Begge lag jaktet mål i en intens fotballkamp der man satt med en følelse av at det kunne koke over hvert minutt. Wednesday trodde de hadde fått det avgjørende målet ti minutter før slutt da George Byers sitt skudd fant nettmaskene, men assistentdommeren vinket for offside da en Wednesday-spiller hoppet over ballen fra offsideposisjon. Men ingen skade skjedd. Wednesday kunne puste lettet ut etter en fortjent 1-0 seier og 16 kamper uten tap i League One.

  Seieren tar Yorkshire-laget opp på toppen av tabellen på bedre målforskjell enn Plymouth. De har begge en luke på seks poeng ned til Ipswich på tredje, som på sin side bare klarte 1-1 borte mot Cambridge.

  Derby har også heng på Ipswich -og muligens topp to – da de knuste Morecambe 5-0 i dagens kamp. David McGoldrick scoret hattrick for tredje gang denne sesongen. En sterk bragd i og med at han aldri tidligere hadde scoret hattrick i sin karriere.

  Mer om runden kan du lese i neste utgave av Tipsbladet, eller her på nett tirsdag morgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen