More

  Tunisia – Frankrike

  Tunisia må vinne for å kunne ta seg videre i VM, og da er det naturligvis litt uheldig at regjerende mester Frankrike venter i avgjørende kamp. Franskmennene er allerede klare for åttedelsfinale, og Didier Deschamps kan dermed tillate seg å gjøre forandringer på laget i dag. Dette er uansett ikke noen selvfølgelig fordel for Tunisia. Den franske troppen er knallsterk, og det er mange bak i køen som ønsker å markere seg før cupspillet starter.

  Tunisia er ett av bare to lag som fortsatt ikke har scoret mål i årets mesterskap, men samtidig slipper afrikanerne inn lite mål. Holdt nullen i syv av sine åtte siste kamper før VM, og i Qatar har man bare notert ett baklengsmål. Frankrike er regjerende mester, og det var ingen overraskelse at Les Bleus ble første lag som sikret seg avansement til åttedelsfinale. 6-2 i målscore fra kampene mot Australia og Danmark, og Kylian Mbappé har vært formidabel. 23-åringen antas imidlertid å bli spart i dag. Olivier Giroud håper imidlertid på spilletid, når han bare trenger én scoring for å vinke farvel til Thierry Henry og stå igjen som tidenes mestscorende franske landslagsspiller.

  Tunisia – Frankrike, statistikk

  • In 11 of the last 13 Tunisia matches the sum of goals was under 3.5
  • Tunisia have not lost 9 of the last 10 matches
  • Tunisia have not conceded in 9 of the last 10 matches
  • In 5 of the last 7 Tunisia matches the sum of goals was under 2.5
  • Tunisia have scored in 5 of the last 6 matches
  • France have scored in 25 of the last 27 matches
  • In 8 of the last 10 France matches the sum of goals was under 3.5
  • In 5 of the last 6 France matches the sum of goals was under 2.5
  • France have conceded in 6 of the last 7 matches
  • France have not won 5 of the last 7 matches

  Tunisia – Frankrike, tips

  Tunisia – Frankrike

  Tunisia Form

  Tunisia har vunnet to av sine siste fem og fem av sine siste ti, men ingen av de siste tre. Målforskjellen fra siste ti viser 13-6, og som nevnt har man maktet å holde nullen i hele åtte av de ti. Fem av de seks baklengsmålene kom i privatkampen mot Brasil rett før VM.

  Frankrike Form

  Frankrike hadde ingen problemer i VM-kvalifiseringen, der de endte som gruppevinner etter å ha gått ubeseiret gjennom alle sine åtte kamper og endte opp med total målscore 18-3. Langt mer beskjedne i Nations League, der man bare plukket fem av 18 mulige poeng. Imponerende to første kamper i Qatar.

  VM, stillingen

  Frankrike er allerede klare for avansement, mens Tunisia både må vinne og vente inn resultatet fra Australia – Danmark før de eventuelt kan forlenge sitt opphold i ørkenen.

  Tunisia – Frankrike, lagoppstillinger

  Tunisia – Frankrike, odds

  Frankrike stiller trolig med redusert mannskap samtidig som avansement allerede er sikret, men den regjerende mesteren blir uansett klar oddsfavoritt.

  Tre scoringer eller mer i fem av siste ti for Frankrike, og i tre av siste ti for Tunisia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen