More

  Tungvektere i trøbbel

  To klare oddsfavoritter da søndagens Premier League-meny ble presentert, men verken Tottenham eller Chelsea innfridde.

  Tottenham havnet i kjent stil under i målprotokollen, da Emiliano Buendia – etter gedigen keeperblunder av Hugo Lloris – sendte Aston villa i ledelsen på nydelige Tottenham Hotspur stadium. Noe comeback virket aldri på trappene, og det var da også Villa som scoret kampens andre – og siste – mål.

  Tottenham har nå vunnet bare to av sine siste syv kamper, og manager Antonio Conte sitter alt annet enn trygt i sjefsstolen. Søndagens kamp ble fulgt av pipekonsert fra egne fans, og vondt kan bli verre. Neste uke venter hovedstadsderby mot Palace, før Arsenal og Manchester City venter i de to neste.

  Villa klatrer på tabellen, og Unai Emery ble søndag første Villa-manager på 25 år som har debutert med strake borteseirer.

  Tungt for Tottenham, men det går heller ikke på skinner for hovedstadsnabo Chelsea. Tok på heldig vis ledelsen på besøk hos Nottingham Forest, men maktet ikke stå imot da rødtrøyene presset på for utlikning. 1-1 kom på frekk liten volley fra Serge Aurier, og det var helt fortjent at det ene poenget ble igjen på City Ground.

  Forest er fortsatt under streken, men bare målforskjellen skiller nå frem til West Ham på trygg plass. Chelsea har bare vunnet én av sine siste syv kamper, og har syv poeng frem til 4.plassen. Graham Potter har, siden han ble ansatt tidlig i september, bare ved én anledning ledet laget til strake seirer.

  Avspark ny Premier League-runde tas allerede mandag, når Brentford får besøk av Liverpool.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen