More

  Tung bør for Potter

  Graham Potter kjente et nytt og annerledes prestasjonspress allerede da han forlot Brighton til fordel for Chelsea, og det har ikke blitt enklere etter hvert. Chelsea er bare nummer 10 på Premier League-tabellen, og fansen er ikke fullstendig overbevist om at de har fått på plass rett mann til rett tid.

  Etter Chelseas formidable januarvindu har ikke forventningene blitt mindre, for å si det sånn. Hovedstadsklubben har i januar brukt nærmere 300 millioner pund på nye spillere, og da kreves det umiddelbare resultater.

  Tung Bør For Potter Enzo Scaled
  Tung Bør For Potter 2

  I går ble det sågar satt britisk overgangsrekord, da Chelsea etter lang tids forhandling kom til enighet med Benfica om verdensmester Enzo Fernandez. Premier League-klubben forsøkte i det lengste å presse pris, men portugiserne sto fast på sitt forlangende av 107 millioner pund. Kun timer før Deadline ga Chelsea-eierne klarsignal til kjøpet av midtbanespilleren, og onsdag formiddag ble argentineren presentert.

  I tillegg til Fernandez har Chelsea i løpet av januar også hentet Noni Madueke, Mykhailo Mudryk, David Datro Fofana, Andrey Santos, Benoit Badiashile og Malo Gusto på permanente kontrakter, mens Joao Felix har ankommet på lån ut sesongen.

  Samtidig med tunge spillerkjøp, ble det i går også ryddet plass til ett salg – da Jorginho ble hentet av ligaleder Arsenal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen