More

  Trøbbel hos «ekskona»

  Erik ten Haag har en stor jobb foran seg med å gjenoppbygge Manchester United og naturlig nok ser den nyansatte manageren mot gamleklubben. Ajax er imidlertid ikke interessert i å være en enkel vei for ten Haag til å få på plass det mannskapet han ønsker.

  Ajax-trioen Jurrien Timber, Lisandro Martinez og Antony skal ha stått høyt på Erik ten Haags ønskeliste denne sommeren. Timber var først ut med å takke nei til en overgang og den dealen virker nå å være helt avsluttet. Når det gjelder Martinez har Ajax allerede avvist et bud på 30 millioner pund fra Arsenal mens Antony verdsettes til over 50 millioner pund.

  Mirror Sport melder nå tirsdag kveld at Ajax er klar på at ikke både Lisandro Martinez og Antony vil bli solgt denne sommeren og at ten Haag dermed må velge mellom dem. Klubben har allerede solgt Ryan Gravenberch til Bayern München og mistet Noussair Mazraoui til samme klubb. I tillegg er Sebastian Haller kun detaljer unna å underskrive for Borussia Dortmund. Dermed har man ikke behov for mer penger, også etter å ha solgt spillere som Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek og Hakim Ziyech de siste årene for en totalpris på over 350 millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen