More

  Trist på Anfield og krise på Goodison Park

  Liverpool og Chelsea gjorde opp i tidligkampen. I 16-runden ble det tett og jevnt og en etterlengtet seier for West Ham.

  Liverpool 0-0 Chelsea

  Det tok bare minuttet før Kai Havertz sendte gjestene i føringen, trodde han. En liten fot i offside og dermed ble cornermålet avblåst. Liverpool fremstod preget av starten og Chelsea skapte farligheter, spesielt på dødballer. Liverpool avsluttet de første 45 sterkt uten at det ble de helt store sjansene.

  De gikk derimot rett i angrep fra avspark etter hvilen. Ibrahima Konaté så at keeper Kepa var langt ute men forsøket fra midtbanen snek seg til side for mål. Stormløpet vedvarte og både Gakpo og Keita hadde muligheter til å gi de røde ledelsen. Hakim Ziyech leverte danseshow etter timen som Liverpool-spillerne ikke fulgte men hans herlige forarbeid endte bare med et skudd en liten meter til side for krysset.

  Til slutt måtte denne kampen bare ebbe ut med 0-0, et resultat ingen er fornøyd med. Nedturene fortsetter for dem begge.

  Bournemouth 1-1 Nottingham Forest

  En gammel kjenning ødela festen da Bournemouth jaktet sin første seier siden 12 november. De tok ledelsen da Jaidon Anthony styrte inn innlegget fra debutant Dango Ouattara. En skadeplaget angrepsrekke hadde kanskje trengt Sam Surridge på laget, men han spiller nå i Nottingham Forest. Og bare minutter etter at han erstattet Forest-debutant Chris Wood kunne Surridge juble for scoring mot gamleklubben da han sklei skuddet fra Brennan Johnson i mål. VAR sjekket for offside men målet stod og dermed ble det poengdeling og nedrykksplass for Bournemouth.

  Leicester 2-2 Brighton

  En intens og spennende kamp så ut til å gå mot en hjemmeseier etter at Marc Albrighton og Harvey Barnes hadde snudd oppgjøret til 2-1. Men få minutter før full tid dukket den nye Brighton-yndlingen Evan Ferguson sikret uavgjort med et fantastisk hodestøt via stolpen og inn. Leicester nå bare poenget over nedrykksstreken.

  Southampton 0-1 Aston Villa

  Gjestene var klart best de første 45 men Southampton tok seg sammen etter hvilen. To annullerte mål og særlig vår norske venn Mohamed Elyounoussi som tråkket på på skoen til Aston Villa-spiller i forkant av målet til James Ward-Prowse. Isteden for ble Ollie Watkins matchvinner for gjestene da han stanget inn frisparket fra Douglas Luiz etter 77 spilte. Også der måtte VAR sjekke men denne ble stående og Southampton er dermed på sisteplass etter 20 kamper.

  West Ham 2-0 Everton

  West Ham klatret over streken da de tok en særs etterlengtet seier. Jarrod Bowen var på rett plass til rett tid og gav David Moyes pusterom før pausen med to raske scoringer. Til tross for stort balleinnehav var Everton aldri i nærheten av å få med seg noe i dagens kamp. Frank Lampards managerkarriere på Goodison Park lever farlig. Bare målforskjellen forhindrer de i å ligge desidert sist.

  Crystal Palace – Newcastle avslutter dagens Premier League-runde med kampen som pågår nå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen