More

  Trio til Everton

  Rafa Benitez er ganske sikkert avhengig av en god start for å kunne få tillit av Everton-supporterne, og den spanske manageren jobber nå for å styrke stallen på Goodison.
  Før helgen ble da også tre nykommere innlosjert, da keeperveteran Asmir Begovic og vingløper Andros Townsend begge ble gitt kontrakt etter fritt å ha forlatt henholdsvis Bournemouth og Crystal Palace. Begovic vil være back up for landslagskeeper Jordan Pickford, mens Townsend nok håper å kunne bidra for manageren han også hadde som sin sjef i Newcastle.
  -Jeg har en jobb å gjøre, men akter å bevise at jeg er god nok til å kunne bidra for denne klubben. Jeg er sulten på suksess, sier 30-åringen til klubbens hjemmesider.
  Dagen etter presentasjonen av den rutinerte duoen, ankom også tidligere Leicester-ving Demarai Gray. 25-åringen skrev i januar kontrakt med Bayer Leverkusen, men fikk bare dusinet kamper for Bundesliga-klubben før han nå returnerte til Premier League. Overgangssummen oppgis til 1,7 millioner pund, og Gray har signert treårskontrakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen