More

  Trio på topp

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Ingen effekt av trenerbytte i Hoffenheim. Under Pellegrino Matarazzos ledelse har det blitt to strake tap, sist med 0-1 borte mot Augsburg fredag. Nå venter Dortmund, Mainz og Freiburg i de neste kampene, men spiss Christoph Baumgarter mener det kan være det man trenger:

  – Det høres kanskje dumt ut, men vi har akkurat lagt bak oss én av de beste treningsukene på lang tid. Kanskje Dortmund er akkurat det vi trenger, en motstander som skal være mye bedre enn oss som vi kan slå oppover mot.

  Dommeren var igjen i fokus etter at Augsburg fikk to scoringer annullert. Den første så OK ut etter en hands i oppbyggingen, men annulleringen av Kelvin Yeboahs mål var meget streng.

  Nkunku tilbake

  Lørdag tok Stuttgart sin første seier i 2023 og ga samtidig Köln deres første ligatap i det nye året. 3-0-triumfen til vertene var intet annet enn meget imponerende. Samme resultat fikk vi i Wolfsburg – RB Leipzig, men denne gangen til det gjestene laget. Nesten like gledelig som poengene og scoringene var det nok at Christopher Nkunku endelig var tilbake fra skade. Han presenterte seg umiddelbart med målgivende pasning på Konrad Laimers 2-0-scoring. Lørdagens høydepunkt var Borussia Mönchengladbach mot Bayern München, men det ble en spesiell forestilling da Dayot Upamecano ble utvist allerede etter åtte minutter. Bayern München fortsatte å angripe i spill ti mot elleve, men det endte med 2-3-tap. Etter kampen unnskyldte trener Julian Nagelsmann for sine utbrudd mot dommerne etter tapet. I den siste 15.30-kampen fikk vi også et rødt kort, men da Bochums Anthony Losilla ble sendt i dusjen lå laget allerede under 0-2 hjemme mot Freiburg.

  Dortmund utfordrer

  I kveldskampen hadde Eintracht Frankfurt full kontroll i 2-0-seieren hjemme mot Werder Bremen og fikk dermed en perfekt generalprøve foran midtukens Champions League-kamp mot Napoli. To topplag var i aksjon søndag. Union Berlin måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot Schalke 04 som dermed holdt nullen i fjerde kamp på rad. Borussia Dortmund hadde imidlertid full kontroll i sin 4-1-seier hjemme mot Hertha Berlin og vi er dermed i den situasjonen at vi har tre lag på 43 poeng på toppen av den tyske ligatabellen. Rett bak følger tre nye lag i det som ser ut til å bli en herlig tysk fotballvår. Rundens ble avsluttet søndag kveld med en skikkelig thrillerkamp. Mainz tok ledelsen to ganger borte mot Bayer Leverkusen, men vertene slo tilbake begge ganger. Knappe ti minutter før slutt ble imidlertid Amine Adli utvist og gjestene avgjorde til sterk borteseier på det påfølgende straffesparket.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen