More

  Trenger støtte mot Serbia: – Det gir faktisk ekstra energi

  Vi husker den fantastiske støtten vi fikk av publikum da vi møtte Sverige her i juni. Det gir faktisk ekstra energi og større sjanse for å vinne kampen. Oppfordringen er klar: Støtt laget så kan vi få en fin kveld sammen.

  Det sier assistenttrener Brede Hangeland til fotballforbundets hjemmesider før Norges skjebnekamp mot Serbia i kveld. Lørdagens oppgjør mot Slovenia var en nedtur sett med norske øyne, men hjemme på Ullevaal er Ståle Solbakkens menn vanskelige å slå: Norge er ubeseiret på de siste åtte kampene på hjemmebane, og det er bare Sverige som har klart å score på nordmennene i seks siste landskamper på Ullevaal.

  Norge må som kjent unngå tap mot Serbia i kveld for å unngå å bli nummer to i Nations League-gruppa, og dermed gå glipp av opprykk til A-gruppa. Da vil også en seeding i pott 2 i EM-kvalifiseringen stå i reell fare, men det vil eventuelt avhenge av resultater i andre kamper.

  Trenger Støtte Mot Serbia: - Det Gir Faktisk Ekstra Energi Norge Jubel Scaled
  Norge Har Hatt Mye Å Juble For På Ullevaal Under Ståle Solbakkens Ledelse.

  Norge vant som kjent det omvendte møtet med serberne 1-0, og med Erling Haaland på banen, vil Norge alltid ha en sjanse, uansett hvilken nasjon som står på motsatt side. Men, en gjør lurt i å ikke undervurdere Serbia, som ankommer Ullevaal med en offensiv slagkraft som ikke er langt unna Haalands kaliber. Aleksander Mitrovic og Dusan Vlahovic står for noe av det beste europeiske spisser har å by på, og kommer til å være en håndfull for Norges forsvarere i kveld. Da må man lite på at hjemmebanefordelen blir avgjørende i Norges hovedstad i kveld.

  – Det er mye som står på spill, det skal ikke vi fokusere så mye på, men det er kanskje på tide at dette landslaget bryter en barriere. I morgen er en perfekt anledning til å gjøre det. Vi vil gjerne spille store og viktige kamper så ofte som mulig, nå får vi prøve det og når jeg ser i garderoben ser jeg en gjeng som er klare for å ta steget og å bli enda litt bedre enn det landslaget har vært i noen år, sier Hangeland om kveldens muligheter.

  Like før 22:45 i kveld, får vi svaret på om Norge faktisk er klare til å ta det neste steget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen