More

  Tre nye i Forest

  Nottingham Forest-manager Steve Cooper fikk i går enda tre nye spillere å plukke fra når han skal velge sin førsteellever.

  Det var forventet at både midtbanespiller Jonjo Shelvey, den spanske veteranbacken Felipe og sisteskansen Keylor Navas skulle presenteres, og til tross for litt tidstrøbbel var alle tre i dag tidlig klare for spill på City Ground.

  Shelvey ankommer etter over 200 kamper for Newcastle, og vil bli en solid forsterkning om han ikke fortsatt forfølges av skader. Midtbanespilleren har bare vært på banen i tre Premier League-kamper denne sesongen.

  Keylor Navas hentes på lån ut sesongen fra Paris Saint-Germain, for å erstatte Dean Henderson som er ute med skade. Den rutinerte sisteskansen har vunnet tre Champions League-titler med Real Madrid, og vil også han bli en viktig tilvekst til laget som har ny Premier League-kontrakt som sitt klare mål for sesongen.

  Forest har nå totalt hentet 28 nye spillere siden opprykket, og i tillegg til de tre nevnte ankom også Chris Wood, Danilo og Gustavo Scarpa i januarvinduet.

  Alle overganger fra Deadline Day finner du her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen