More

  Travel natt i Stoke

  Stoke City har hatt et travelt overgangsvindu, men Championship-klubben bør kunne si seg fornøyd med resultatet.

  Trioen Matija Sarkic, Bersant Celina og Ki-Jana Hoever var hentet i god tid før Deadline Day, men det skulle ikke stoppe der. Leicesters interesse for midtstopper Harry Souttar var kjent, og noen minutter over midnatt ble den tårnhøye australske landslagsmannen paradert i Foxes-drakt. Inn på Stokes bankkonto rullet samtidig £15 millioner.

  Og omtrent samtidig med Souttar ankom også atter en lånespiller til Alex Neils Stoke. Denne gang i form av Bournemouths Ben Pearson, som spilte under ledelse av Neil i Preston North End.

  -Ben er en spiller jeg kjenner veldig godt, og jeg er overbevist om at han vil bli en verdifull forsterkning hos oss, sier Potters-bossen til lokal presse.

  Totalt er dermed fire lånespillere hentet i januar, noe som betyr at man totalt har seks innleide spillere i troppen.  Kun fem kan være i kamptroppen, og mye tyder da på at Stoke – ved hjelp av Souttar-pengene – vil gjøre en av kontraktene permanente.

  Så gjenstår å se om det er Dujon Sterling, Will Smallbone, Matija Sarkic, Bersant Celina, Ki-Jana Hoever eller Ben Pearson som blir handlet. Uavhengig av hvem det blir, så er spilleren allerede registrert i Stoke – og da slipper man forholde seg til deadlines.

  Alle tirsdagens overganger, i fire øverste divisjoner.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen