More

  Travel Deadline Day i vente

  Stjernespillere på vei ut Eliteserien.

  Vi har kommet til den siste dagen i januar og dermed også den siste dagen i overgangsvinduet i de fleste europeiske ligaene. Norske klubber kan fremdeles handle spillere frem til 31. mars, men for Eliteserie-spillere som håper på spill i utlandet, er dagen i dag siste mulighet før sommerens overgangsvindu.

  Eliteserien har allerede eksportert spillere for nærmere 400 millioner kroner denne vinteren. David Datro Fofana og Cato Tengstedt til henholdsvis Chelsea og Benfica har brakt de høyeste overgangssummene, men tidligere denne uken ble også Christos Zafeiris solgt fra Haugesund til Slavia Praha for om lag 30 millioner kroner.

  I dag kan vi få nye storstilte overganger. Det har vært hektisk virksomhet i Vålerenga de siste 24 timene, der Amor Layouni har satt seg på bakbeina i påvente av en retur til svensk fotball, og VIF er i forhandlinger med Heerenveen om en overgang for Osame Sahraoui. TV 2 melder at nederlenderne har lagt inn et bud på 15 millioner kroner for midtbanespilleren, hvis kontrakt løpet ut ved sesongslutt 2023. VIF skal imidlertid ønske seg ytterligere millioner på bok før de tar avskjed med Sahraoui.

  Heerenveen ser seg også til Stavanger for forsterkninger. Den 19 år gamle angriperen Daniel Karlsbakk kan være på vei fra Viking til den nederlandske Æresdivisjonen.

  Også i Molde skjer det ting. Tyrkiske Trabzonspor skal være ute etter Ola Brynhildsen, men de regjerende seriemesterne skal være ute etter mer enn de 35 millionene som foreløpig har blitt lagt på bordet, opplyser TV 2. Det tyrkiske overgangsvinduet stenger imidlertid ikke før 8. februar, så der har partene litt bedre tid på seg til å komme frem til enighet.

  Vi oppsummerer de viktigste overgangene når Deadline Day nærmer seg slutt i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen