More

  Transfers: Overganger i kø

  West Ham sikret seg i dag signaturen til tidligere Southampton-kaptein James Ward-Prowse, og den 28-årige skarpskytteren er bare førstemann av mange som vil bytte klubb i Premier League denne uken.

  Bare David Beckham har scoret flere frisparkmål enn Ward-Prowse, men West Ham-manager David Moyes mener også en annen egenskap vil bli viktig.

  -James har enorm rutine, og han er en ubestridt leder. Han vil så utvilsomt bli en spiller som driver laget vårt fremover fra midtbaneposisjon, sier Moyes etter at West Ham i dag betalte £30 millioner for gullfoten.

  Transfers: Jack Harrison
  Transfers: Jack Harrison Lånes Ut Fra Leeds Til Everton

  En annen midtbanespiller som byttet beite i dag var Jack Harrison. Den 26-årige Leeds-vingen er hentet til Everton på lån, og avtalen ble sluttført til tross for at Aston Villa i helgen kastet seg inn i kampen om Leeds-vingen. Harrison, som fortsatt ikke er spilleklar etter en hofteskade, blir fjerde nykommer på Goodison denne sommeren. Ashley Young, Arnaut Danjuma og den unge angriperen Youssef Chermiti er allerede innlosjert.

  Alle bekreftede transfers siden 1. juni finner du her, og den oversikten vil garantert fylles opp de kommende dagene.

  Transfers, Moises Caicedo
  Transfers; Moises Caicedo Blir Chelsea-Spiller

  Moises Caicedo var forrige ukes store snakkis på overgangsvinduet, og Brightons midtbanespiller er nå bare detaljer unna å bli presentert som Chelsea-spiller. Chelsea og Liverpool kjempet om spillerens underskrift, og nå gjenstår å se hvem som får tilslaget på Romeo Lavia.

  Transfers: Romeo Lavia
  Transfers: Chelsea Og Liverpool I Ny Duell; Denne Gang Om Romeo Lavia

  Liverpool fikk i dag aksept på bud pålydende 60 millioner pund for 19-åringen, men også Chelsea rapporteres å være nær en avtale med den unge defensive midtbanespilleren. Spilleren har tidligere sagt seg åpen til en overgang til Liverpool, men meldes fortsatt å befinne seg i London etter samtaler med Chelsea. Deja Vu?

  West Ham er heller ikke helt ferdig med sine transfers for sommeren, til tross for at Ward-Prowse nå er på plass. Lucas Paqueta virker å bli solgt til Manchester City, mens The Hammers selv er nær en avtale med Ajax-spiller Mohammed Kudus.

  Transfers: Mohammed Kudus
  Transfers: Blir Mohammed Kudus Ny West Ham-Spiller?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen