More

  Transfers: Travel fredag

  Hektisk aktivitet på overgangsmarkedet, når det nå bare er to uker igjen til vinduet stenger. Vi har siden 1. juni presentert alle transfers i de fire øverste divisjonene, og denne oversikten oppdateres daglig.

  Transfers: Romeo Lavia
  Transfers: Romeo Lavia Valgte Chelsea

  At Chelsea handler spillere er ingen nyhet, og i dag var det tid for å presentere Romeo Lavia. Den defensive midtbanespilleren virket lenge på vei til Liverpool, men som Moises Caicedo valgte også 19-åringen de blå fra hovedstaden. Chelsea betaler 53 millioner pund, men Southampton mottar ytterligere £5 millioner om/når visse klausuler i kontrakten er innfridd.

  Endo er presentert

  Transfers: Waturu Endo
  Transfers: Waturu Endo Er Presentert Som Liverpool-Spiller

  Liverpool har hatt en smått flau overgangssommer, og etter å ha mislykkes med å hente nevnte Caicedo og Lavia, valgte man heller å sette nesa mot Tyskland for å finne en spiller som kunne være interessert i å flytte til Merseyside. Valget falt på den 30-årige japaneren Waturu Endo, som er hentet fra Stuttgart for drøyt 16 millioner pund. Endo kan brukes både på midtbane n og som midtstopper, men hentes primært til de røde for å ta plass på defensiv midtbane.

  Klubbrekord

  Transfers: Christ Tiehi Er Tidenes Dyreste Millers-Spiller
  Transfers: Christ Tiehi Er Tidenes Dyreste Millers-Spiller

  Også i divisjonene under Premier League er det handlet spillere i dag, og Rotherham handlet sågar for mer penger enn de noen gang har gjort tidligere. £880 000 ble lagt på bordet for den tidligere Slovan Liberec-spilleren Christ Tiehi. 25-åringen var forrige sesong på lån i Wigan, og har tidligere også spilt Non League-fotball i England.

  Flere transfers i Cardiff

  Transfers: Alex Runarsson
  Transfers: Alex Runarsson Tar Sesonglangt Lån I Cardiff

  Cardiff har hatt et spenstig vindu, uten så langt å ha fått betalt i form av ligaseirer. The Bluebirds styrket i dag stallen ytterligere ved å hente sisteskansen Alex Runarsson på lån fra Arsenal. Waliserne har også hentet den 29-årige midtbanespilleren Manolis Siopis på free transfer fra Trabzonspor. Så får vi se om de siste oppdateringene av stallen er nok til å ta poeng fra Leicester i lørdagens Championship-oppgjør på King Power Stadium.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen