More

  Transfers: 2 ut av Tottenham

  Det engelske transfervinduet stengte natt til lørdag, men fortsatt har de engelske klubbene muligheten til å noterte utgående transfers. Det tyrkiske vinduet er av dem som fortsatt har åpent, og dit har to Tottenham-spillere nå forsvunnet.

  Rekordkjøp

  Davinson Sanchez ble tidenes dyreste Tottenham-spiller, da han i 2017 ble hentet til den engelske hovedstaden fra Ajax for 42 millioner pund. Seks år og 143 ligakamper senere, selges den colombianske 27-åringen til Galatasaray for £8,1 millioner. Forsvarsspilleren har signert fireårskontrakt med klubben som på bekostning av Molde tok seg til Champions Leagues gruppespill.

  Rekordkjøp #2

  Transfers: Tanguy Ndombele
  Transfers: Tanguy Ndombele Ble Forrige Sesong Seriemester På Lån I Napoli

  Davinson Sanchez var Tottenhams rekordkjøp i to år, frem til Tanguy Ndombele ble hentet fra Lyon for drøyt 55 millioner pund. Midtbanespilleren ble aldri noen suksess, og både Jose Mourinho og Ryan Mason plasserte 26-åringen utenfor troppen med beskjed om at han ikke tok vare på sitt ubestridte talent. Siden 2022 har Ndombele vært på lån i Lyon og Napoli, før han denne uken har slått følge med Sanchez til Galatasaray. Franskmannen er foreløpig på lån, men tyrkerne har opsjon på kjøp for snaut 13 millioner pund.

  Tottenham-manager Ange Postecoglou har ønsket å rydde i en i overkant stor stall, og dette de to nevnte var aldri en del av den tidligere Celtic-bossens plan for “Nye” Spurs.

  Tidligere Chelsea- og Manchester United-spiller Juan Mata har samtidig forlatt nettopp Galatasaray, til fordel for kontrakt med Vissel Kobe i Japan.

  Mo Money, flere transfers i vente

  Transfers Mo Salah
  Transfers: Mo Salah Blir Fortsatt Forsøkt Lokket Bort Fra Liverpool

  Det tyrkiske vinduet har åpent frem til 15. september, mens Belgia og Sveits stenger sine vinduer henholdsvis i morgen og torsdag. Det saudiske pengevinduet stenger torsdag, og fortsatt går det naturligvis rykter om at Liverpool-angriper Mo Salah kan forsvinne – i bytte mot 200 millioner pund.

  Alle sommerens transfers finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen