More

  Tractor Boys får knallhardt besøk

  Fredag 21.00 får du underholdningen du trenger etter en hard uke på jobb. Ipswich Town med Richard Keogh møter Paul Warne sitt nye Derby County til durabel duell på Portman Road.

  Keogh, en legende i Derby, fikk 356 kamper for klubben før han ble sparket ut av klubben da han i etterkant av en klubbkveld på byen havnet i bilulykke. Keogh var den eneste av de tre spillerne involvert i ulykken som fikk sparken. En lang skadeperiode i etterkant ble det for mannen som også gikk seirende ut av rettsaken mot Derby i ettertid. Nå er han klar på at han ikke har noe vondt å melde om klubben, men blir det spilletid her kan vi forvente oss en tent 36-åring.

  Ipswich

  Andreplass i ligaen etter en strålende start på sesongen. Kunne sett langt lysere ut om det ikke var for det sjokkerende 0-1 tapet hjemme mot Lincoln forrige helg. Tapte terreng til Plymouth som nå topper tabellen med fire poeng ned til dagens hjemmelag. Har under Kieran McKenna funnet en spillestil som sjarmerer og imponerer. Høyt ballinnehav og tempo er hovedingrediensene. Står med 4-2-1 på Portman Road i det som etter spill og sjanser skulle vært 7-0-0. Sparte flere spillere i midtukens EFL-trophy der de ble et nytt tap borte mot Cambridge. Men med de beste spillerne tilbake til denne går de for deres første seier over Derby siden 2017. Cameron Burgess er den eneste viktige på skadelisten til Ipswich.

  Derby

  Fikk en litt tøff start på livet i League One og står med 6-2-4 etter tolv kamper. Med sine 20 poeng ligger de på en niendeplass men det er bare et poeng opp til Barnsley på playoff. Derby har også flere kamper til gode på lagene over seg og med seier her og seier i sine to hengekamper vil de faktisk bare være poenget bak Ipswich som nå står med 30 poeng. Paul Warne har nå fått tre kamper i managerstolen etter at han ble hentet fra Rotherham. To bortekamper har endt med seier, mens hjemmedebuten endte med tap etter James Collins sitt røde kort. Forrige helg ble det 3-0 mot Accrington Stanley men det kunne sett helt annerledes ut om ikke hjemmelaget hadde bommet på to straffespark i løpet av 68 sekunder på stillingen 1-0 til Derby. Den danske 19-åringen William Osula fikk sin første kamp fra start i fraværet av Collins og noterte seg for sine to første seniormål. Med Collins ute i denne kampen også er det duket for nok en start, tror vi.

  TIPS: H

  Med lave 1.67 i odds på hjemmeseier er det egentlig ikke her man skal sette pengene sine denne helgen. Føler du deg vågal ville vi heller gamblet på en borteseier til 4.10 selv om vi styrer unna.

  Kampen ser du på Viasport 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen