More

  Town tøffer seg

  Vinduet er stengt, og frem til mai er det nå bare aktiv fotball som drar oppmerksomhet. Onsdag morgen var det også mange både managere og fans som pustet lettet ut, etter å ha klart å holde sine mest attraktive spillere unna Premier League-klubbers klør. Spesielt i Coventry var det munter stemning etter Deadline Day, da deres svenske spissjuvel Victor Gyokeres fortsatt var Sky Blues-spiller. Den svenske landslagsangriperen har notert seg for 31 scoringer på 76 kamper for Coventry, etter å ha blitt hentet på permanent basis fra Brighton & Hove Albion. Everton var én av flere Premier League-klubber som ble ryktet å ligge langflate etter svensken, som forble målløs i fredagens 0-1-tap mot West Brom.

  LES OGSÅ: Topp 5 overganger i The Championship

  Luton i pluss

  Luton var av dem som måtte gi slipp på to av sine største stjerner, da James Bree ble hentet til Southampton av sin tidligere sjef, mens Harry Cornick ble snappet opp av Bristol City. Alt i alt har imidlertid også Luton kommet seg helskinnet gjennom vinduet. Leeds-lånet Cody Drameh er utmerket defensiv erstatter for Bree, mens man gjennom lånet av Marvelous Nakamba fra Aston Villa har funnet seg en ballvinner med fysikk og nese for offensive raid. Luton klarte seg godt gjennom vinduet, mens man på banen fortsatt viser opprykksform. Fem av siste seks Championship-kamper er vunnet, og eneste nederlag kom mot et formsterkt WBA, i en kamp hvor man sågar ledet 2-0 før kampen snudde.

  -Jeg har kommet til klubben på et flott tidspunkt. Play off er målet, og jeg både håper og tror jeg kan bidra til at målet nås, sa Hatters-debutant Cody Drameh etter tirsdagens hjemmeseier mot Cardiff.

  God uttelling

  Sammen med Middlesbrough er Luton nå Burnley og Sheffield Uniteds nærmest den umulige duoen i tet, men i kampen om play off-plasser kan man naturligvis ikke ta noe for gitt i denne divisjonen. Fra Boro på tredjeplass skiller det nå usle fem poeng ned til Preston North End på 11.plass. Nettopp Luton og Sheffield United var de utvalgte spillobjektene i Tips Weekend under forrige komplette Championship-runde. Laget fra stålbyen innfridde gjennom å slå et formsterkt Hull på Bramall Lane, til odds 1,68. Også Luton leverte varene, da Wigan ble slått 2-0 på bortebane – til odds 2,68.

  Ingen innsatser på tetduoen

  Ny helg, nye muligheter, og ligaleder Burnley står foran tøff utfordring når de besøker Norwich på Carrow Road. Burnley har bare tapt 2 av sine første 28 kamper, men et Norwich i klar fremgang blir ingen enkel nøtt. Tabelltoer Sheffield United valgte å beholde Sander Berge, som var ønsket av både Fulham og Newcastle, og nordmannen blir garantert en nøkkel i kampen om direkte opprykk. Lørdag skal Asker-gutten og lagkameratene på besøk til Rotherham. The Millers ligger faretruende nær nedrykksstreken, men slo nylig opprykksjagende Blackburn 4-0, før de også tok poeng borte mot Watford. Ingen plankekjøring heller for tabelltoeren.

  Analyser av alle Championship-kamper, med odds og tips finner du i fredagens Tips Weekend. Husk at første måned som digitalabonnent er GRATIS!

  Lørdagens kamper i The Championship:

  13.30
  Norwich – Burnley
  Rotherham – Sheffield United

  16.00
  Huddersfield – QPR
  Hull – Cardiff
  Luton – Stoke
  Middlesbrough – Blackpool
  Millwall – Sunderland
  Preston – Bristol City
  Reading – Watford
  Swansea – Birmingham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen