More

  Tour de France 2024 etappe 9

  Ny fantastisk innsats av Jonas Abrahamsen på lørdagens etappe som han tilbrakte store deler av i brudd. Det holdt imidlertid ikke hele veien inn og Biniam Girmay sikret seg sin andre etappeseier da han igjen var best i spurten.

  Søndag er det duket for en etappe vi har sett frem til hele uken. Det spørs imidlertid om syklistene gleder seg like mye som oss. De første 145 kilometerne er av det kuperte slaget med en rekke støvete grusveier. Deretter er det mer flatt inn mot avslutningen i Troyes, men også her venter en rekke grusveier. Vi er dermed nærmest garantert dramatikk med punkteringer og mekaniske problemer på syklene. Drama kan nærmest loves foran TV-skjermen!

  Tour De France 2024 Etappe 9
  Tour De France 2024 Etappe 9 3

  Tour de France 2024 etappe 9 – favorittene

  Vi tror dette blir en etappe der sammenlagtfavorittene blir enige om å ta det forsiktig for ikke å ødelegge for seg selv. Trolig får et lite brudd gå unna. Vi har god tro på Tom Pidcock på en etappe som denne og fristes veldig av 30 i vinnerodds. Briten pleier å stortrives på vårklassikerne med 2. plass i Liège–Bastogne–Liège i fjor og seier i Amstel Gold Race tidligere i år. Av de med lavere odds må naturligvis Mathieu van der Poel og Wout van Aert regnes til henholdsvis 4,70 og 14,50 i odds.

  Tour De France 2024 Etappe 9
  Tour De France 2024 Etappe 9 4

  Tour de France 2024 etappe 9 – luringene

  Dette er en etappe det kommer til å skje mye på og det er mange høyoddsere som frister til en liten innsats. Pelle Bilbao til 200 i odds, Davide Formolo til 350 i odds, Romain Gregoire til 80 i odds, Bryan Coquard til 100 i odds og Valentin Madouas til 120 i odds er alle kandidater til å gå til topps på en etappe som denne. Og da har vi ikke engang nevnt Uno-X som har lovet masse angrep! Her er det bare å kose seg foran TV-skjermen!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen