More

  Tour de France 2024 etappe 12

  Vi forventet at et brudd skulle få gå hele veien inn på onsdagens etappe, men det ble istedet et herlig oppgjør mellom sammenlagtfavorittene. Tadej Pogacar var først over Pas de Peyrol, men fikk etter hvert følge av Jonas Vingegaard og i spurten var det dansken som var sterkest.  

  Torsdag er det en småkupert etappe som står på programmet. Det skal klatres totalt 2200 meter og de største utfordringene er på starten av etappen. Et brudd vil trolig tidlig etablere seg og så er det opp til spurtlagene og få sine håp trygt gjennom før de kan sette fart på den langt flatere andre halvdelen av etappen i håp om å ta igjen bruddet.

  Tour De France 2024 Etappe 12
  Tour De France 2024 Etappe 12 3

  Tour de France 2024 etappe 12 – favorittene

  Dette er absolutt en etappe der et brudd kan gå inn, men skulle det bli massespurt er det igjen Jasper Phillipsen som blir den store favoritten. Etter å ha sviktet i fire spurter tok han endelig seieren sist. 2,10 i odds er imidlertid totalt uinteressant å røre for oss. Da er det langt mer interessant med Biniam Girmay som allerede har tatt to etappeseirer. Første gang anbefalte vi han som kjent til 80 i odds. Nå har Norsk Tipping naturligvis lært av den blunderen, men 6,40 i odds er i alle fall mer interessant enn Phillipsens odds. Arnaud De Lie til 17,00 i odds og Wout van Aert til 28,00 i odds skal også regnes om det blir litt for tøft for de rendyrkete spurterne.

  Tour De France 2024 Etappe 12
  Tour De France 2024 Etappe 12 4

  Tour de France 2024 etappe 12 – luringene

  Det kan vært lønnsomt å spekulere litt i at spurterne får trøbbel på første halvdel av denne etappen og at spurtlagene dermed ikke klarer å hente igjen bruddet. Da kan fort folk som Mathieu van der Poel til 70 i odds, Michael Matthews til 80 i odds, Marijn van den Berg til 120 i odds og Paul Lapeira til 200 i odds være der. For de som virkelig fisker på dypt vann frister det også med en liten innsats på Romain Gregoire til 300 i odds og Stephen Williams til 325 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen